17/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στερημένα νιάτα, και όχι μόνο, αποκάλυψε ότι έζησε η Janet Jackson.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή στην τρυφερή ηλικία των επτά ετών, παραδέχθηκε ότι από πολύ μικρή αντιμετώπιζε πρόβλημα με το βάρος της. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος, μία δύσκολη μάχη που έδινα από πολύ μικρή. Υπήρχαν θέματα που προερχόντουσαν από το φαγητό και μου δημιουργούσαν αίσθημα κατωτερότητας”, ανέφερε η Janet.

Οι παραγωγοί του σόου “Good Times” στο οποίο συμμετείχα τότε, μου είχαν συστήσει να ξεκινήσω δίαιτα. Και ήμουν ακόμα μόλις 11 ή 12 ετών. Και όταν βλέπω τα video από κείνες τις εκπομπές, διαπιστώνω ότι δεν ήμουν πολύ παχουλό παιδί που να δικαιολογεί τη δίαιτα”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Δεν βρίσκομαι σε άρνηση σε καμία περίπτωση. Ποτέ δεν μου είπε κάποιος ότι είμαι εθισμένη στο φαγητό, αλλά πάντα πίστευα ότι είχα τέτοιο πρόβλημα”, είπε η Janet που θεωρεί ότι το πρόβλημά της με το φαγητό είναι συναισθηματικό. Έμαθα να χειρίζομαι διάφορες καταστάσεις χωρίς να ξεφεύγω από τα όρια. Αλλά το πρόβλημα δεν είναι πώς θα σταματήσω το φαγητό. Είναι κάτι βαθύτερο. Και πρέπει να βρω την αιτία για να την καταπολεμήσω”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια μιλώντας σε εκπομπή του CNN…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here