25/2/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

 

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση (με ποτό) για την Δευτέρα 4Απριλίου. Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “Ζήκας”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώατε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με mail, μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας 4/4.

Ο Γιώργος Ζήκας, ένας από τους βασικούς εκφραστές της μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, από το 1985 έχει δισκογραφήσει 180 τραγούδια σε στίχους και μουσική δικά του, συνεργαζόμενος με εξέχοντες τραγουδιστές της εποχής μας.  Με αφορμή την τελευταία του δισκογραφική δουλειά “Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ” σε στίχους Β. Αλλαγιάννη και ερμηνεύτρια τη Γλυκερία, θα βρεθεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για τέσσερις “τραγουδοδευτέρες” για να συναντηθεί με παλιούς αλλά και καινούργιους φίλους, μουσικούς και τραγουδιστές, παρουσιάζοντας στο αθηναϊκό κοινό τα καινούργια του τραγούδια και θυμίζοντάς μας κλασικές του επιτυχίες όπως “Με μπουνάτσες και μποφόρια”, “Μαργαριτάρια”, “Κληρώθηκα”, “Θεωρία και πράξη”, “Σώπα κι άκουσε”, “Πάρε με”, “Πάμε γι αλλού” και διάφορα άλλα γνωστά του τραγούδια.

Παραστάσεις:
Δευτέρα 14/3/11: Γιώργος Νταλάρας, Πίτσα Παπαδοπούλου, Βασίλης Λέκκας και Λιζέτα Καλημέρη
Δευτέρα 21/3/11: Χρήστος Νικολόπουλος, Κατερίνα Κούκα, Σταύρος Λογαρίδης και Λένα Αλκαίου
Δευτέρα 28/3/11: Γλυκερία, Κώστας Μακεδόνας, Ρίτα Αντωνοπούλου και Γιώτα Νέγκα
Δευτέρα 4/4/11: Γλυκερία, Μανώλης Μητσιάς, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Σοφία Παπάζογλου

« ένα πρόγραμμα ελεύθερο που δε θα λείψουν και απροσδόκητοι επισκέπτες»

Ώρα Έναρξης: 21:30
15€ Μπαρ (με ποτό), 30€  ελάχιστη κατανάλωση
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 93 15 600

Από 14 Μαρτίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο…



ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here