27/11/2013
www.musiccorner.gr

Μετά την επιτυχία της πρώτης μουσικής παράστασης, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο Up stage θα φιλοξενήσει για μια ακόμη βραδιά, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, την ορχήστρα των μουσικοσυνθετριών Αρετή και Ιωάννα Σπανομάρκου.
Ακολουθώντας τον τίτλο του πρώτου τους άλμπουμ, «ΔΥΟ», οι νεαρές μουσικοσυνθέτριες/στιχουργοί υπόσχονται… διπλή διασκέδαση, καθώς την παρουσίαση όλων των τραγουδιών που απέσπασαν διεθνείς διακρίσεις και περιλαμβάνονται στο δίσκο, ακολουθούν αγαπημένες επιλογές από τραγούδια-σταθμούς από το έντεχνο, το λαϊκό και το ρεμπέτικο.

Από τη… γειτονιά των αγγέλων μέχρι σμυρναίικα μινόρε και από τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Τσιτσάνη, τον Χατζηχρήστο ως και τον Γιοβάν Τσαούς, το μουσικό σκηνικό ξεκινά από το έντεχνο και το λαϊκό και συνεχίζει με πολύ έντονα στοιχεία ρεμπέτικου σε δύο ενότητες, με ιδιαίτερες εκτελέσεις σε κλασικά αλλά και λιγότερο γνωστά κομμάτια, τα οποία αναβιώνουν.

spanomarkou_2013_10_01

Η μουσική τους έχει ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, φέρνοντας τιμητική διάκριση από τον τελικό του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Μουσικής Σύνθεσης (ISC) για το ορχηστρικό συρτάκι “Αμέθυστος” αλλά και για το τραγούδι “Είμαι ελεύθερη κι ωραία”, από τον ημιτελικό του ίδιου διαγωνισμού.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της μουσικής παράστασης έχουν οι μουσικοσυνθέτριες Αρετή &Ιωάννα Σπανομάρκου, οι οποίες έχουν εντάξει στην ορχήστρα τους επιλεγμένους δεξιοτέχνες μουσικούς και ταλαντούχους ερμηνευτές.

Ερμηνεύουν:
Έφη Γιαννακοπούλου, Σωτήρης Ψυλλάκης, Νίκος Βαρβαρέσος, Βασίλης Αρχιτεκτονίδης

Στο μπουζούκι, οι σολίστες: Γιώργος Ξενοκώστας, Μιχάλης Καζάνας
Βιολί: Νίκος Φακαρός
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη

ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE
Λ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9316101

Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here