17/1/2012
Γράφει ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος
Φωτογράφηση: Θανάσης Μαϊκούσης
www.musiccorner.gr

Οι Locomondo μετά απο ένα μεγάλο Live στο ιστορικό Club SO36 του Βερολίνου, επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη και συγκεκριμένα στο Gagarin 205 για ένα ξέφρενο πάρτυ, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων! Ήδη απο νωρίς ο κόσμος είχε κατακλύσει τον χώρο έξω απο τη μουσική σκηνή του Gagarin περιμένοντας υπομονετικά να ανοίξουν οι πόρτες του μαγαζιού. Αυτό έγινε γύρω στις 21.00 όταν και ο συναυλιακός χώρος άρχισε να γεμίζει. Περίπου μία ώρα μετά η μπάντα ήταν επι σκηνής και έδωσε το δικό της show!

Aν και το κρύο ήταν τσουχτερό οι Locomondo μας έφεραν μία νότα καλοκαιριού και μας υπενθύμισαν, με το τραγούδι που άνοιξε τη συναυλία τους, πως “Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα“! Συνέχισαν με ένα μικρό φόρο τιμής στον Μάρκο Βαμβακάρη και τη “Φραγκοσυριανή” , όμως αυτό που κυριολεκτικά απογείωσε τον κόσμο ήταν το “Μαγικό χαλί” τους.

Οι Locomondo ερμήνευσαν και αρκετά νέα τραγούδια, μάλιστα ένα από αυτά για πρώτη φορά. Ο τίτλος του;; “Ο Κύριος Κώστας”. Ο οποίος είναι ο μέσος Έλληνας και όπως μας είπε ο frontman του συγκροτήματος Μάρκος ΚούμαρηςΟ κύριος Κώστας είναι ο μόνος που δεν φταίει…“!

Κατά τη διάρκεια του Live δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις καθώς στο τραγούδι “Goal” τα μέλη του συγκροτήματος είχαν δύο μεγάλες μπάλες ποδοσφαίρου και τις κλωτσούσαν προς το κοινό ενώ στο τραγούδι “100 Αφρό” μοίραζαν στον κόσμο χαρτονομίσματα!!

Μετά απο περίπου τρείς ώρες η Reggae μπάντα κατέβηκε από τη σκηνή, (αφού είχε φύγει και είχε επιστρέψει άλλες δύο φορές μετά απο το επίμονο κάλεσμα των θεατών!).   Για την υποδοχή που τους επεφύλλασε το Αθηναϊκό κοινό ο Μάρκος Κούμαρης δήλωσε στο μικρόφωνο του Music Corner “ήταν μία πολύ θερμή υποδοχή, χαιρόμαστε να βλέπουμε μετά απο τόσο καιρό τον κόσμο “ζεστό” και στο πλευρό μας. Το Βερολίνο για εμάς ήταν σημαντική εμπειρία γιατί παίξαμε σε ένα ιστορικό Club όπου έχουν παίξει οι Clash και οι Sex Pistols και ήταν σημαντικό για εμάς να γεμίσουμε έναν τέτοιο χώρο. Οπότε να’ μαστε και πάλι στην Ελλάδα και αρχίζουμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το 2012!

Ο Μάρκος Κούμαρης μιλάει στον Κώστα Πετρόπουλο και το MusicCorner.gr

Για τη νέα χρονιά είπε: “Σίγουρα όλοι κάτι θα χάσουμε, όπως είπα και στη σκηνή, ας ελπίσουμε όμως να μη χάσουμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη“.

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Kαλη αρχη παιδια,πολυ καλη δουλεια,κ απο αποψη φωτογραφικου υλικου,αλλα κ το ρεπορταζ!!Συνεχιστε ετσι!Nα φτασετε μεχρι κ στους U2!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here