28/1/2014
www.musiccorner.gr

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους πέρσι τον χειμώνα στις Βρυξέλλες, η Έλλη Πασπαλά και ο Τάκης Φαραζής επανέρχονται μ’ ένα αφιέρωμα στον πολύ σημαντικό Έλληνα συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι. Σχεδόν 20 χρόνια μετά τον θάνατό του, τα τραγούδια του Μεγάλου Ερωτικού, ξανακούγονται στην αγαπημένη, στον συνθέτη, πόλη των Βρυξελλών. Ποιητής και φιλόσοφος, “λαϊκός” μα και διανοούμενος, ο Μάνος Χατζιδάκις σφράγισε τη μουσική, πνευματική, κοινωνική μα και πολιτική ταυτότητα της σύγχρονης Ελλάδας όσο λίγοι άνθρωποι.

paspala_farazis_2014_01_001

Tο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, θα παρουσιαστεί στο Palais des beaux Arts, ένα μέρος του σημαντικού έργου του Μάνου Χατζιδάκι από την Έλλη Πασπαλά στο τραγούδι και τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο. Θα ακουστούν τραγούδια από γνωστούς κύκλους τραγουδιών, όπως επίσης τραγούδια που έγραψε ο Χατζιδάκις για το θεατρο και τον κινηματογράφο.

Η Έλλη Πασπαλά υπήρξε συνεργάτιδα του Χατζιδάκι και θεωρείται από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες των τραγουδιών του, ενώ ο Τάκης Φαραζής από τους σπουδαιότερους πιανίστες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Palais Des Beaux Arts στις Βρυξέλλες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here