8/6/2011
www.musiccorner.gr

Το βραβείο «Best Balkan Project 2011» απέσπασε ο Γιώργος Γιαννιάς το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Σόφια της Βουλγαρίας στην δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων!

Ο Γιώργος Γιαννιάς με το βραβείο του και τη πανέμορφη Βουλγάρα Teodora!

Ο τραγουδιστής βραβεύτηκε για το τραγούδι του «Αυτό είναι έρωτας/ Za teb zhiveya» με την συμμετοχή της βουλγάρας σταρ TEODORA, κατά την διάρκεια μας φαντασμαγορικής διοργάνωσης στην πλατεία του Al. Batenberg, την οποία παρακολούθησαν 15.000 θεατές, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά σε 13 ευρωπαϊκά κανάλια!

Ο Γιώργος Γιαννιάς με τους Master Tempo, Μαρία Ιακώβου, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Diana Ζαχαριάδου και Ελευθερία Παντελιδάκη...

Ο Γιώργος Γιαννιάς που πολλά απ’ τα τραγούδια του έχουν διασκευαστεί στην Βουλγαρία, παρουσίασε στην σκηνή των Βαλκανικών Βραβείων ακόμη ένα νέο τραγούδι ντουέτο με την TEODORA και με την συμμετοχή των Master Tempo,  με τίτλο «Δεν είσαι έρωτας μόνο για σήμερα / Do pristrastyavan» σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και ελληνικούς στίχους Ελένης Γιαννατσούλια, στο οποίο  τραγουδάει και στην Βουλγάρικη γλώσσα!

με τον Goran Bregovic!

Στην δεύτερη τελετή των Βαλκανικών Μουσικών Βραβείων εμφανίσθηκαν ο παγκοσμίου φήμης Γκόραν Μπρέγκοβιτς , η σταρ της Ρουμανίας Ίνα, η Ισραηλινή Sharit Hatad, το τούρκικο συγκρότημα Manga, ενώ απ’ την Ελλάδα εμφανίσθηκαν κερδίζοντας τις εντυπώσεις οι Μαρία Ιακώβου, Master Tempo, Nigma, το γυναικείο ποπ συγκρότημα Quatro και η Ντιάνα Ζαχαριάδου!


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here