9/2/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η άσεμνη χειρονομία της M.I.A. κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο ημίχρονο του Super Bowl, εκτός από την αποδοκιμασία και την έντονη ενόχληση της Madonna, μπορεί να της στοιχίσει ακριβά.

Η Madonna δεν εντυπωσιάστηκε από την κίνηση της M.I.A. Είναι μια εξαιρετική επαγγελματίας. Η M.I.A. δεν έκανε τίποτα παρόμοιο στις πρόβες. Κανένας δε γνώριζε ότι θα έκανε μια τέτοια κίνηση. Η Madonna ήθελε να δώσει μια ανεπανάληπτη παράσταση. Και στο τέλος όλος ο κόσμος μιλάει για την κίνηση της M.I.A.”, έγραψε η βρετανική Sun.

Η M.I.A. από την πλευρά της, προσπάθησε να δικαιολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη μέσα από διαρροές : “Δε σκεφτόταν τι έκανε. Παρασύρθηκε από τη στιγμή και είναι απίστευτα μετανιωμένη”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της, ρίχνοντας το φταίξιμο στην αυξημένη αδρεναλίνη. Παράλληλα κυκλοφόρησαν και φήμες ότι χώρισε με τον πατέρα του παιδιού της Benjamin Bronfman.

Όπως και να έχει, η βρετανίδα τραγουδίστρια είναι αδικαιολόγητη. Το προσωπικό του NBC που κάλυπτε ζωντανά το event δεν πρόλαβε να καλύψει την άσεμνη χειρονομία, αλλά έσπευσε να εκδώσει απολογητική ανακοίνωση στην οποία αποποιήθηκε κάθε σχέση με το γεγονός, τονίζοντας ότι ούτε στο σενάριο υπήρχε η χειρονομία, ούτε έγινε στις πρόβες.

Το κανάλι ακόμα θυμάται το βαρύ πρόστιμο των 500.000 δολαρίων που πλήρωσε όταν στη διοργάνωση του 2004 «χάλασε» το φόρεμα της Janet Jackson και αποκαλύφθηκε το στήθος της. Το NBC, που δέχθηκε εκατοντάδες διαμαρτυρίες για τη χειρονομία της M.I.A., θα περιμένει να δει την εξέλιξη της υπόθεσης και σκέφτεται ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα μετακυλίσει το ενδεχόμενο βαρύ πρόστιμο στην ίδια τη M.I.A.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here