24/9/2013
www.musiccorner.gr

Μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θηβαίος και ο Μίλτος Πασχαλίδης συναντούν τον Σπύρο Γραμμένο και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο σε μια μεγάλη γιορτή, με τραγούδια και σάτυρα που θα μας δώσουν δυνάμεις για το χειμώνα.

Με ροκ διάθεση ο «40 Χρόνια Εφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στον Πειραιά για να κλείσει με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τον εορτασμό των 40 χρόνων του στη δισκογραφία. Με αποσκευές τα καλύτερα τραγούδια του από αυτή την πορεία, ταξιδεύει στην καινούρια 10ετια του, με τον ενθουσιασμό και την ενέργεια ενός έφηβου ροκά.

vasilis_papakonstantinou_2013_09

Μαζί του οι καλοί του φίλοι Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης, στήνουν από κοινού το δικό τους πρόγραμμα, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Αθήνα το αποτέλεσμα της σύμπραξης τους. Οι δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί άλλοτε με τρυφερότητα  και άλλοτε με οργή, αφιερώνουν στις «Μέρες Αδέσποτες» που ζούμε, τα τραγούδια τους, διατηρώντας πάντα τις «Κακές Συνήθειες» τους.

troll_festival_2013 _thivaios_mrhighway band_030 zygos_live_2012_11_34_pasxalidis

Τη συναυλία ανοίγει ο «καλύτερος έλληνας τραγουδιστής» Σπύρος Γραμμένος. Πιο ανώριμος από ποτέ, επιστρατεύει ολόκληρη την ομορφιά του, το 80% του ταλέντου του, και μας αφήνει άναυδους με την ουσία της ύπαρξης του. Χαρίζει απλόχερα αγάπη και ιστορίες για παγκάκια, κουκουλοφόρους και σκύλους.

Τη ροή και την παρουσίαση του προγράμματος αναλαμβάνει ο έμπειρος κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος. Μετο καυστικό του χιούμορ αλλά -κυρίως- το ορθωμένο του ανάστημα, θα επιχειρήσει να βάλει μια τάξη στη μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς, με αμφίβολα αποτελέσματα.

grammenos_live_2012_12_10 troll_festival_2013 _zaralikos_044

Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια
Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου
Έναρξή 20.30μ.μ. – Προσέλευση 19.30μ.μ.

Tιμή εισιτηρίου: Προπώληση 10€, ταμείο: 12€. Για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που συνοδεύονται, η είσοδος είναι δωρεάν.
Προπώληση: Καταστήματα Public, καταστήματα «Παπασωτηρίου», ηλεκτρονικά στο viva.gr, τηλ. 11876 & Seven Spots, Δημαρχεία Νίκαιας-Ρέντη

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here