11/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Taylor Swift ανακηρύχθηκε για μια ακόμα φορά «βασίλισσα» της country μουσικής στην 45η απονομή των βραβείων της Country Music Association!

Η Taylor, που τον άλλο μήνα κλείνει τα 22 της χρόνια, κέρδισε την πιο τιμητική διάκριση της βραδιάς, τον τίτλο του «διασκεδαστή» (entertainer) της χρονιάς, τίτλο που είχε κερδίσει και πριν από δύο χρόνια.

Taylor Swift

Η νεαρή ερμηνεύτρια αντιμετώπιζε σκληρό ανταγωνισμό για το βραβείο αυτό από τους Blake Shelton, Keith Urban, Jason Aldean και Brad Paisley. Κατάφερε, όμως, να «κλέψει» το βαρύτιμο βραβείο από τους συνυποψηφίους της. Με την ανακοίνωση του ονόματός της, η Taylor πήδηξε από το κάθισμά της με ενθουσιασμό και στη συνέχεια αγκάλιασε τη μητέρα της και τον φίλο της Tim McGraw που την συνόδευσαν στην τελετή. Η ξανθιά καλλονή, με το βραβείο αυτό έγινε η δεύτερη γυναίκα που καταφέρνει να κερδίσει τον τίτλο δύο φορές στα 45 χρόνια ιστορίας του θεσμού. Η προηγούμενη είναι η Barbara Mandrell που κέρδισε τον τίτλο αυτό το 1980 και το 1981.

Μετά την Taylor, πιο ικανοποιημένοι από την τελετή απονομής έφυγαν οι Blake Shelton και Miranda Lambert. Όχι μόνο επειδή κέρδισαν τους τίτλους του καλύτερου ερμηνευτή και ερμηνεύτριας, αλλά επειδή είναι ζευγάρι! Το ζεύγος της country είχαν πολύ μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν τους τίτλους αυτούς, και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Γεγονός που κάνει ιδιαίτερα σημαντική την βράβευσή τους.

Blake Shelton και Miranda Lambert

Δεν είχα προετοιμάσει κάποιο λογύδριο. Δεν πίστευα ότι υπήρχε περίπτωση να με τιμήσετε μ’ αυτό το βραβείο δύο φορές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ”, δήλωσε ο Blake παραλαμβάνοντας το βραβείο του.

Στην τελετή παραβρέθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα της country σκηνής ερμηνεύοντας τις επιτυχίες τους στη Bridgestone Arena του Nashville, την «πρωτεύουσα» της country μουσικής.

Τα φετινά βραβεία πήραν οι κατωτέρω:

Entertainer of the Year: Taylor Swift
Female Vocalist of the Year: Miranda Lambert
Male Vocalist of the Year: Blake Shelton
Vocal Group of the Year: Lady Antebellum
Vocal Duo of the Year: Sugarland
New Artist of the Year: The Band Perry
Album of the Year: My Kinda Party, Jason Aldean
Single of the Year: If I Die Young, The Band Perry
Song of the Year: If I Die Young, The Band Perry
Video of the Year: The House That Built Me, Miranda Lambert
Musical Event of the Year: Don’t You Wanna Stay, Jason Aldean featuring Kelly Clarkson
Musician of the Year: Mac McAnally, guitar
Music Video of the Year: You and Tequila, Kenny Chesney featuring Grace Potter

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here