1/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς προχωράει η θεραπεία του George Michael που εισήχθη την προηγούμενη εβδομάδα σε νοσοκομείο της Αυστρίας με συμπτώματα πνευμονίας και έντονα αναπνευστικά προβλήματα.

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 48χρονου καλλιτέχνη αναφέρονταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά η ιατρική ομάδα που ανέλαβε την θεραπεία του καθησύχασε τους θαυμαστές του. Οι τελευταίες εξελίξεις στην περίπτωση του κου Michael, που έπασχε από σοβαρή λοίμωξη των πνευμόνων, τον οδήγησαν στην εντατική εξαιτίας της έκτασης και της σοβαρότητας της κατάστασης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η κατάστασή του καλυτερεύει σταθερά με μια εντυπωσιακή υποχώρηση των πνευμονικών συμπτωμάτων, ακολουθούμενη από την βελτίωση που αναμενόταν. Όπως και άλλη φορά είπαμε, η απόλυτη ηρεμία, ξεκούραση και ησυχία είναι αποφασιστικοί παράγοντες για την αποθεραπεία του”, ανακοίνωσαν οι θεράποντες ιατροί Gottfried Locker και Christoph Zielinski.

Ο George Michael αναγκάστηκε λόγω της πνευμονίας να αναβάλει αρκετές από τις προγραμματισμένες συναυλίες της περιοδείας του. Με δήλωση στο site του, βεβαιώνει όσους είχαν ήδη αγοράσει εισιτήριο ότι σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες, αν και προέχει η υγεία του καλλιτέχνη.

Τις πρώτες μέρες φήμες μιλούσαν ακόμα και για καρδιακά προβλήματα του Michael, αλλά οι φήμες διαψεύστηκαν επισήμως : “Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα υγείας εκτός από την πνευμονία. Και δεν χρειάζεται να ληφθούν επιπλέον μέτρα. Ο κος Michael δέχεται ακριβώς την ίδια θεραπεία που δέχεται κάθε ασθενής που έχει πνευμονία στην Αυστρία και νοσηλεύεται στα νοσοκομεία της χώρας”, έλεγε η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ας ελπίσουμε ο καλλιτέχνης να αποθεραπευθεί σύντομα και να συνεχίσει την περιοδεία που διέκοψε εξαιτίας της πνευμονίας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here