5/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Με το παράσημο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας βραβεύτηκε η Annie Lennox από την Βασίλισσα Ελισάβετ για το φιλανθρωπικό της έργο! Η απονομή πραγματοποιήθηκε στα ανάκτορα του Buckingham σε μία σεμνή τελετή στην οποία βραβεύτηκαν συνολικά 102 άτομα.

«Ήταν μια διασκεδαστική μέρα. Η Βασίλισσα ήταν παρούσα σε όλη τη διάρκεια της τελετής και παρέδωσε 102 βραβεία σε κάθε έναν ξεχωριστά, ενώ βρήκε χρόνο για να μιλήσει προσωπικά με όλους. Η Βασίλισσα είχε απίστευτη αντοχή και συγκέντρωση τη στιγμή που πολλοί παρευρισκόμενοι παραπονιούνταν για την υπερβολική ζέστη» είπε η φωνή των Eurythmics σχετικά με τα όσα έζησε στην τελετή.

Μάλιστα η Lennox παρέλαβε και το βραβείο O2 Silver Clef Award του 2011, το οποίο απονέμεται σε καλλιτέχνες για την προσφορά τους στη Βρετανική Μουσική. Και οι βραβεύσεις για την Lennox δεν τελειώνουν εδώ. Στις 31 Αυγούστου θα παραλάβει το Walpole Medal of Excellence, ένα βραβείο που δίνεται δύο φορές το χρόνο σε πρόσωπα με εξαιρετική προσφορά στο χώρο που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά αλλά και σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here