9/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μετά τον …πανικό που δημιουργήθηκε στα media τις τελευταίες μέρες του 2011 περί τοκετού της Beyonce, φήμη που διαψεύστηκε από τα γεγονότα, η τραγουδίστρια γέννησε το Σάββατο ένα υγιέστατο κοριτσάκι… Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά η είδηση είναι αληθινή. Το όνομα της νεογέννητης κόρης της Beyonce και του Jay-Z είναι Ivy Blue Carter (ή Blue Ivy Carter) και γεννήθηκε με καισαρική τομή.

Η Beyonce εισήχθη την Παρασκευή το βράδυ στο νοσοκομείο Lenox Hill της Νέας Υόρκης και …κατέλυσε στον 4ο όροφο του κτιρίου, τον οποίο «έκλεισε» ολόκληρο καταβάλλοντας το ευτελές τίμημα του 1.300.000 δολαρίων! Η εισαγωγή της έγινε με το ψευδώνυμο “Ingrid Jackson” και την ημέρα του τοκετού υπήρχε έντονη παρουσία σεκιουριτάδων έξω από το νοσοκομείο. Τα μέτρα ασφαλείας σε όλο το νοσοκομείο ήταν πολύ αυστηρά. Σύμφωνα με εργαζόμενους, οι κάμερες ασφαλείας του ορόφου «σφραγίστηκαν» με μονωτική ταινία και όσοι έμπαιναν στον 4ο όροφο άφηναν τα κινητά τους τηλέφωνα στους σεκιουριτάδες για να μην διαρρεύσουν φωτογραφίες!

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την γέννηση της κόρης του, αλλά με τα συγχαρητήρια μηνύματα να κυκλοφορούν ευρέως στο Twitter, θεωρούμε ότι η γέννηση της Ivy Blue Carter είναι γεγονός. Καλώς ήρθες στον κόσμο πριγκίπισσα Carter! Με αγάπη, η θεία Rih”, ήταν το μήνυμα της Rihanna μέσω Twitter, ενώ ο Russell Simmons ανέφερε “Συγχαρητήρια στους καλούς μου φίλους Beyonce και Jay-Z”.

Τα συγχαρητήρια μηνύματα καθώς και το όνομα της κόρης του ζεύγους Ivy Blue Carter, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των μηνυμάτων του Twitter.

Να τους ζήσει, λοιπόν, και να τη δουν όπως επιθυμούν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here