29/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τα τριάντα τους χρόνια συμπληρώνουν φέτος οι Metallica και αποφάσισαν να τα γιορτάσουν κάνοντας γενναίες εκπτώσεις στα εισιτήρια των συναυλιών τους για τα μέλη του fan club τους.

Τον προσεχή Δεκέμβριο, οι Metallica θα δώσουν τέσσερις συναυλίες στο San Francisco, που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο ξεκίνημα της καριέρας τους, για τους θαυμαστές τους. Και, γιορτάζοντας τα 30 τους, επαναφέρουν τις τιμές των εισιτηρίων στη δεκαετία του ’80! Τα μέλη του fan club τους, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν κάθε μία από τις συναυλίες με τιμή εισιτηρίου μόλις 6 δολάρια!!!

Μάλιστα αν κάποιος θελήσει να παρακολουθήσει τα ινδάλματά του και στις τέσσερις εμφανίσεις τους, θα κληθεί να πληρώσει κάτι λιγότερο από 20 δολάρια! Τιμή που μάλλον δώρο θα το λέγαμε…

Αυτές οι μοναδικές εμφανίσεις θα περιλαμβάνουν special guests, σπάνια τραγούδια, διαφορετικά set lists και όλο το υλικό που περιμένετε να ακούσετε από τους Metallica. Διασκέδαση για όλη την οικογένεια”, αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκρότημα.

Οι συναυλίες είναι προγραμματισμένες για τις 5, 7, 9 και 10 Δεκεμβρίου και για να τις παρακολουθήσετε θα πρέπει να γίνετε μέλη του fan club του συγκροτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here