14/11/2011
www.musiccorner.gr

Η Γεωργία Ζάρα κατάγεται από το Λιβάδι Ελασσόνας. Σε ηλικία έξι ετών εγκαταστάθηκε μόνιμα με την οικογένεια της στην πόλη της Κατερίνης. Από πολύ νεαρή ηλικία εξέφρασε την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά κυρίως με το τραγούδι. Παρακολούθησε μαθήματα στο δημοτικό ωδείο Κατερίνης κάνοντας κλασικό τραγούδι και βυζαντινή μουσική, καθώς και μαθήματα αρμονίας και ασχολείται και με το πιάνο.

Όταν τέλειωσε το σχολείο ξεκινάει μια πορεία συνεργασιών με καταξιωμένα ονόματα του μουσικού στερεώματος και σε αξιόλογους χώρους της Θεσσαλονίκης αλλά και γενικότερα σε χώρους της Β. Ελλάδας. Έτσι λοιπόν εμφανίζεται δίπλα στον Σταμάτη Γονίδη και την Άντζελα Δημήτριου, στη συνέχεια βρίσκεται στο σχήμα του Νίκου Κουρκούλη και άλλων καλλιτεχνών. Εκείνη την εποχή ξεκινάει την πρώτη απόπειρα στον χώρο της δισκογραφίας και κυκλοφορεί το πρώτο της cd με τίτλο “Αν δεν έχεις αγαπήσει” από την εταιρεία Exis music όπου γνωρίζει την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου. Στην συνέχεια συνεργάζεται με το Γιάννη Πλούταρχο στην “Πολιτεία” της Θεσσαλονίκης.

Το δεύτερο της cd με τίτλο “Οι πλευρές μου” έχει κυκλοφορήσει από τη νέα της εταιρεία Α.Hellas Records και είναι μια δουλειά πολυμορφική, όπου μας παρουσιάζει κάποιες από τις “πλευρές” της, μιας και περιλαμβάνει η εν λόγω δουλειά διαφορετικά είδη μουσικής από αυτά που την γνωρίζουμε ως και σήμερα.

Ο Χρήστος Δρούγκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Από τα δεκάξι του αρχίζει να γράφει δικά του τραγούδια. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, στην οποία μεταξύ άλλων, περιλαμβάνεται το τραγούδι «Αγάπη είναι» το οποίο έχει γράψει ο ίδιος.

Η Γεωργία Ζάρα μαζί με τον Χρήστο Δρούγκα και τον Κώστα Ζούνζουρα στο Club του Μύλου μας παρουσιάζουν μια παράσταση με ελληνικό  σύγχρονο ποπ και λαϊκό ρεπερτόριο αγαπημένων μας καλλιτεχνών και μας υπόσχονται μια βραδιά γεμάτη συγκινήσεις.

Μαζί της οι μουσικοί:

Αναστάσης Λαζαρίδης-μπάσο
Αντώνης Λάππας-πιάνο
Μανώλης Ζαχαρίου -μπουζούκι-ακουστικές κιθάρες
Λένα Καραγιαννίδου-ακορντεόν
Γιώργος Συρανίδης -κιθάρα
Γιώργος Γιασάρης -ντράμς

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

Προσέλευση: 21:00 μ.μ.
Ώρα έναρξης: 22:00 μ.μ.

Εισιτήριο εισόδου: Γενική 10 ευρώ
Φοιτητικό: 7 ευρώ

CLUB ΜΥΛΟΣ:
Ανδρέου Γεωργίου 56, 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-510081

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here