6/10/2010
www.musiccorner.gr
(Χορηγός επικοινωνίας μουσικής σκηνής Ρυθμός Stage)

ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ

Γιάννης Μηλιώκας και Γεωργία Γραμματικού

από Παρασκευή 8, Σάββατο 9 Οκτωβρίου και για έξι συνολικά εμφανίσεις!

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα απολαύσουμε, τον Γιάννη Μηλιώκα επί σκηνής, σε μια χειμωνιάτικη περιοδεία στις μουσικές σκηνές όλης της Ελλάδας. Τραγουδοποιός με έντονο κοινωνικό στίγμα, προκλητικός και συνάμα τρυφερός, εκρηκτικός στη σκηνή, με ισχυρή πάντοτε την πρόθεση στις παραστάσεις του, να γίνεται ένα με το κοινό.

Μαζί του η Γεωργία  Γραμματικού, μια ξεχωριστή στιχουργός, συνθέτης και ερμηνεύτρια. Την θυμόμαστε και με τα τραγούδια της από το προσωπικό της άλμπουμ με τίτλο “Μαύρο πρόβατο”, στο οποίο έχει τραγουδήσει και το ντουέτο με την Ελένη Βιτάλη “Τα τραγούδια μου”. Πρόσφατα συνεργάστηκε ξανά με τον Γιάννη Μηλιώκα στο νέο του δίσκο, ως συνδημιουργός  στο τραγούδι “ΔΕΗ”.

Μουσική άλλοτε rock και λαϊκή, άλλοτε funky και παραδοσιακή, αποδεικνύει στην πράξη ότι ο Γιάννης Μηλιώκας και η Γεωργία Γραμματικού θεωρούν ότι οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να βάζουν όρια στην τέχνη. Μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη Μηλιώκα όπως “Ροζ”, “Γκρέκο Μασκαρά”, “Κακοσάλεσι”, “Για το καλό μου”, “Μαλάκες”, “Κάπου θα συναντηθούμε”, “Ποιμενικό ροκ”, ”Χαραμοφάης” κ.α. συνυπάρχουν με τραγούδια της Γεωργίας Γραμματικού αλλά και μεγάλων ελλήνων και ξένων δημιουργών, συνθέτοντας ένα πρόγραμμα δυναμικό διάρκειας 3 ωρών.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλ. 210.9750060

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here