3/10/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Δύο αξιόλογα μουσικά σχήματα που έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και με μια ανοδική πορεία μέχρι σήμερα, με τραγούδια που ξεχωρίζουν σε διάφορα ραδιόφωνα εντός και εκτός Ελλάδος έρχονται την Παρασκευή 12 Οκτωρίου στο ΚΟΟΚΟΟ Live Βar για μια δυνατή ροκ μουσική βραδυά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΕΡΟΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και COSA MOSTRA The Band!


Γ.ΒΛΑΣΕΡΟΣ – ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Oι Ορίζοντες δημιουργήθηκαν το 2003 από το Γιάννη Βλασερό και το Χρήστο Στεργίου. Με μια ανοδική πορεία μέχρι σήμερα και με μια δυναμική παρουσία στο χώρο κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να συζητηθούν. Σε κάθε τους εμφάνιση μας μαγεύουν με το δυνατό playlist τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας πάντα νέο και πιστό κοινό. Στο πρόγραμμά τους θα απολαύσουμε και τη σημερινή επιτυχία τους ΄΄Loving you is easy ” που κέρδισε το βραβείο κοινού σε διαγωνισμό και ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή από αρκετά ραδιόφωνα Ελλάδας και εξωτερικού, άλλα τραγούδια δικά τους και αγαπημένες διασκευές σ’ ένα πλήρες ανανεωμένο playlist. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το νέο επίσημο βίντεο κλιπ τους, και το 2ο επίσημο τραγούδι τους από τη νέα δισκογραφική τους δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Τους Ορίζοντες αποτελούν :
Γιάννης Βλασερός – Vocals / Acoustic guitar
Χρήστος Στεργίου – Guitar
Μερκούρης Μπάμπης – Guitar
Αντρέας Γιαννόπουλος – Bass
Χρήστος Γιαννόπουλος – Drums
Χριστίνα Πανούση – Φωνητικά

Ενορχηστρώσεις – Ηχοληψία: Μάκης Τσελέντης
Στους στίχους συνεργάζεται ο Alexander Gabriel

COSA MOSTRA The Band

Οι COSA MOSTRA The Band ιδρύθηκαν στον Πειραιά τον Ιανουάριο του 2011 από τους Άρη Καμπανό , Λιλυ Σαμιωτάκη και Γιάννη Καστρώνη .
Μετά από κάποιες αλλαγές του line up το γκρουπ πήρε την τελική του μορφή ως:

ΑΡΗΣ ΚΑΜΠΑΝΟΣ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΛΙΛΥ ΣΑΜΙΩΤΑΚΗ-ΠΙΑΝΟ-ΠΛΗΚΤΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙΝΑΚΗΣ ΠΛΗΚΤΡΑ-ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΣ-ΗΛ ΚΙΘΑΡΑ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΤΣΑΣ-ΜΠΑΣΟ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΤΡΩΝΗΣ-ΤΥΜΠΑΝΑ-ΚΡΟΥΣΤΑ

Oι μουσικές τους επιρροές προέρχονται από τη ροκ έντεχνη και ποπ ελληνική σκηνή όπου είναι επηρεασμένα τα τραγούδια του πρώτου τους e.single.
Στο διάστημα που δραστηριοποιείται το γκρουπ έχει πραγματοποίησει δεκάδες εμφανίσεις σε live stages ,festivals και μεγάλες συναυλίες και events σε όλη την Ελλάδα .
H αμεσότητα με τον κόσμο και η ζεστή ατμόσφαιρα σε κάθε τους εμφάνιση αφήνουν πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις στους φίλους τους.
Το διάστημα αυτό, το γκρουπ προωθεί το e.single με εμφανίσεις , συνεντεύξεις και παρουσιάσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Οκτ 2012
Ωρα έναρξης 22.30

ΚΟΟΚΟΟ LIVE BAR
Ιάκχου 17 – Γκάζι
Αθήνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here