11/6/2010
www.musiccorner.gr

Για μια ζωή που είναι σε κώμα, πιάνω χρυσάφι και γίνεται χώμα…

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας σε μια ροκ μπαλάντα που θα αποτυπωθεί έντονα στις μουσικές μας μνήμες όπως άλλωστε και τα περισσότερα του τραγούδια!

Το νέο τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα σε στίχους του Βασίλη Καρρά είναι και ο προπομπός της επερχόμενης νέας δισκογραφικής δουλειάς του αγαπημένου τραγουδοποιού. Μια έκδοση στην οποία θα περιέχονται το νέο cd με τίτλο «Την Αλήθεια Να Πω» στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχουν οι Β. Καρράς, Μ. Λούκα, οι «Ειρήσθω Εν Παρόδω», η Ε. Ζουγανέλη στα φωνητικά και ο Μ. Στρατής στις ηλεκτρικές κιθάρες. Συμμετέχουν επίσης εξαιρετικοί μουσικοί όπως ο Α. Αράπης στο μπάσο, ο Α. Κούρτης στα τύμπανα, ο Στ. Φράγκος στις κιθάρες και ο Α. Ανδρέου στα πνευστά.

Μαζί κι ένα δεύτερο cd με τα 9 πιο ιδιαίτερα τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας του Φίλιππου από την εποχή των Πυξ Λαξ μέχρι σήμερα σε ακουστικές εκδοχές κυρίως με πιάνο και κιθάρες στην οποία βοήθησε ο Γιάννης Σκούταρης.

Τον Φίλιππο Πλιάτσικα θα απολαύσουμε ζωντανά από τη σκηνή του Θεάτρου του Λυκαβηττού στις 30 Ιουνίου, τον Αθηναϊκό δηλαδή σταθμό της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας του Φίλιππου, παρέα με τον Μύρωνα Στρατή και τον MC Yinka, σε ολόκληρη την Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here