23/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Φιλανθρωπική συναυλία ετοιμάζουν οι Beady Eye για την ανακούφιση των θυμάτων του σεισμού και του τσουνάμι στην Ιαπωνία. Η συναυλία προγραμματίστηκε για τις 3 Απριλίου στην Brixton Academy στο Λονδίνο και, μέχρι στιγμής, εκτός από τους Beady Eye, έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους οι Richard Ashcroft, The Coral και Graham Coxon.

Beady Eye

Με την ανακοίνωση της συναυλίας κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φήμες για την πιθανή συμφιλίωση, επί σκηνής, των μελών των Oasis και των Blur. Οι καλλιτέχνες των συγκροτημάτων έχουν κόντρα από τη δεκαετία του ’90.

Ο Liam Gallagher με το νέο συγκρότημά του, τους Beady Eye, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί δίπλα δίπλα με τον Damon Albarn, που ενδέχεται να συμμετάσχει στη συναυλία μαζί με τον Graham Coxon. Ο Liam σοκαρίστηκε με τις καταστροφές στην Ιαπωνία. Οι Oasis είναι πολύ δημοφιλείς στη χώρα. Πάντα τους αντιμετώπιζαν σαν βασιλιάδες εκεί και θέλουν να ανταποδώσουν αυτή την αγάπη”, έγραψε η Sun.

Damon Albarn

Τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στον βρετανικό ερυθρό σταυρό και από εκεί θα καταλήξουν στα θύματα του τσουνάμι. Τα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται από αυτή την Παρασκευή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here