26/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τα 25 χρόνια στο τραγούδι κλείνει η Kylie Minogue φέτος και προγραμματίζει ιδιαίτερο εορταστικό πρόγραμμα για όλο το χρόνο!\

Τα 25 χρόνια, αφορούν βεβαίως την μουσική καριέρα της, που ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1987 με την κυκλοφορία του “Locomotion” και στα τέλη του ίδιου έτους το “I Should Be So Lucky” που την έφεραν στις κορυφαίες θέσεις των charts σε όλο τον κόσμο, πλην Αμερικής, πριν την κυκλοφορία του πρώτου της ολοκληρωμένου άλμπουμ με τίτλο “Kylie” τον Ιούλιο του 1988.

Η αυστραλέζα τραγουδίστρια, ως πρώτη κίνηση στο πλαίσιο των εορτασμών, επέλεξε να ανασχεδιάσει το site της, www.kylie.com, από χθες 25/1/2012. Στο νέο look έχουν προστεθεί κατηγορίες καλύπτοντας πλήρως όλες τις δραστηριότητές της. Στο “K25” όπως το αποκαλεί πλέον η ίδια η τραγουδίστρια, μας …υποδέχεται η Kylie με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο οποίο υπόσχεται μια εντυπωσιακή χρονιά για την ίδια και τους θαυμαστές της.

Ένα στοιχείο που προστέθηκε στο site, είναι το timeline της 25ετούς πορείας της Kylie στη βιομηχανία του θεάματος, με πληροφορίες και videos από κάθε σταθμό της καριέρας της. Μέσω του χρονολογίου αυτού, οι νεώτεροι θαυμαστές της μπορούν να «ανακαλύψουν» το παρελθόν της και οι παλιότεροι, απλά να θυμηθούν το συμπαθητικό κοριτσάκι που τραγούδαγε “Locomotion” πριν από 25 χρόνια. Και όλοι μπορούν να δουν την καλλιτεχνική και εμφανισιακή εξέλιξη της Kylie, από το κορίτσι της τηλεοπτικής σειράς “Neighbours” στην εντυπωσιακή γυναίκα που είναι σήμερα.

Οι «εκπλήξεις» της Kylie για τα 25 χρόνια καριέρας θα είναι ακόμα πολλές. Η τραγουδίστρια ξεκινάει με μια νέα, ακουστική, ηχογράφηση του κομματιού “Finer Feelings” του 1992 που θα «ανεβάσει» στο site της. Θα ακολουθήσουν κι άλλα κλασικά κομμάτια της Kylie σε νέες ηχογραφήσεις που ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για τραγούδια που ηχογραφήθηκαν πρώτη φορά στα διάσημα Abbey Road Studios. Οι τίτλοι των κομματιών θα γνωστοποιούνται μόλις γίνονται διαθέσιμα μέσα στο χρόνο.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής τραγουδιών που θα περιληφθούν στο συλλεκτικό Greatest Hits άλμπουμ που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, τον μήνα που η Kylie συμπληρώνει 25 χρόνια καριέρας. Μία ακόμα έκπληξη θα είναι το νέο τραγούδι που ηχογράφησε μέσα στο 2011, μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας της. Στο νέο τραγούδι η Kylie συνεργάστηκε με τους παραγωγούς Steve Anderson και Colin Elliot, τη μπάντα που τη συνόδευσε στην περιοδεία “Aphrodite”, τέσσερις τραγουδιστές στα φωνητικά και 24μελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Cliff Masterson.

Εκτός από το κομμάτι, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η Kylie σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα πλήρες άλμπουμ, το 12ο της καριέρας της, μέσα στη χρονιά. Όπως και να έχει, εμείς της ευχόμαστε να τα κατοστήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here