25/7/2013
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργης Χριστοδούλου, έρχεται για ένα ακόμη βράδυ στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου της Αθήνας, μετά από ένα πολύ επιτυχημένο live στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Γιώργης, μόνιμος κάτοικος Βαρκελώνης σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια, φέρνει στις αποσκευές του τις κοσμοπολίτικες μουσικές του από τον τελευταίο του ισπανο-γαλλόφωνο δίσκο Flaneur“, και μαζί μια επιλογή από τη δισκογραφία του («Γιαπωνέζικοι κήποι», «Η αγάπη είναι ένα πορτοκάλι», «Δες το κι αλλιώς», «Μην αλλάξεις ποτέ») αλλά και δείγματα της νέας του δουλειάς, την οποία ηχογραφεί αυτήν την εποχή στη Βαρκελώνη με μερικούς από τους καλύτερους τζαζ μουσικούς της πόλης. Ακόμη, θ’ ακουστούν διασκευές σε τραγούδια των Cole Porter, Randy Newman, Μάνου Χατζιδάκι και άλλα γνωστά θέματα στα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά κι ελληνικά.

giorgis_xristodoulou_2013_07_001

Μια βόλτα μιάμισης ώρας στην πιο κοσμοπολίτικη μεριά της Mεσογείου, στα café, τα βουλεβάρτα και τις πλατείες της, όπου σύχναζαν – και ίσως εξακολουθούν να βρίσκονται- οι παρέες των μποέμ καλλιτεχνών, οι πιο ευαίσθητοι δημιουργοί, οι «βοτανολόγοι» του πεζοδρομίου, οι επαγγελματίες σουλατσαδόροι, οι αθεράπευτοι flâneurs.

Τον συνοδεύουν οι:
Πάνος Αθάνατος: κιθάρες
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο
Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Ώρα έναρξης: 21.00 μ. μ.

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα

Τηλ. 210 3610067

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here