19/3/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Γιώργος Αετόπουλος και ο Δημήτρης Βεριώνης, μαζί με τη σταθερή ομάδα μουσικών που τους πλαισιώνει εδώ και 6 χρόνια, καθώς και νέους μουσικούς, γιορτάζουν την σκηνική τους συνεργασία, παρουσιάζοντας από κοινού τις νέες δισκογραφικές τους δουλειές, με τίτλους «Η Ζωή Μου Γελά» (Γιώργος Αετόπουλος) και «Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι» (Δημήτρης Βεριώνης).

Ο Γιώργος Αετόπουλος γεννήθηκε στη Δράμα και από το 1986 ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως επαγγελματίας μουσικός. Γνώρισε σημαντικές διακρίσεις σε ροκ διαγωνισμούς με τα συγκροτήματα «Κράμα» και «Χρώμα» και στη συνέχεια ακολουθεί solo πορεία. Το καλοκαίρι του 2002 κυκλοφορεί τον 1ο του δίσκο με τίτλο «Ό,τι αρχίζει να κυλά», όπου γράφει τους στίχους και τη μουσική. Το 2007 κυκλοφόρησε ο 2ος προσωπικός του δίσκος του με τίτλο «Μαύρο Κρασί», ενώ το 2012 κυκλοφορεί η νέα του δισκογραφική δουλειά «Η Ζωή Μου Γελά» με τις συμμετοχές φίλων μουσικών όπως ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Βούλα Κουκάκη, ο Γιάννης Μήτσης, ο Δημήτρης Μπασλάμ, ο Φώτης Σιώτας.

Ο Δημήτρης Βεριώνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Γνώρισε διάκριση σε διαγωνισμό της ΕΡΑ-2 για νέους δημιουργούς. Το 2001 γράφει τους στίχους στο τραγούδι «Ποια Θάλασσα» για το δίσκο της Αναστασίας Μουτσάτσου, «Κέρασμα», σε μουσική του Νίκου Ζιώγαλα. Το 2006 κυκλοφορεί τον 1ο του δίσκο με τίτλο «Το Πιο Όμορφο Παράθυρο Της Πόλης», σε δική του μουσική και στίχους και στον οποίο συμμετέχουν ο Μανώλης Φάμελλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μάνος Πυροβολάκης. Ο δεύτερος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Κάτω Απ’ Το Ίδιο Φεγγάρι», κυκλοφορεί τον Δεκέμβρη του 2012 από τον «Μέτρονόμο». Στο δίσκο συμμετέχει ο Δάκης.

Παίζουν:
Θέμος Ρίζος (ηλεκτρική κιθάρα)
Δήμητρα Αποστόλου (πλήκτρα)
Όμηρος Κομνηνός (μπάσο)
Χρήστος Ζελελίδης (τύμπανα)
Κατερίνα Σιαμά (φλάουτο)
Νίκος Βερύκοκκος (βιολί)

Στη συναυλία συμμετέχει η Βούλα Κουκάκη.

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013
Ώρα 20.00

Είσοδος 5 ευρώ

Αυλαία
Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Όρους 15

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here