14/1/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Γιώργος Καπνίσης είναι επτανησιακής καταγωγής Ζακυνθινός τραγουδοποιός, μόνιμος κάτοικος Αθηνών, σμιλευμένος στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών εδώ και αρκετά χρόνια ως ερμηνευτής αλλά και ως δημιουργός (Κώστας Χατζής, Γιάννης Σπανός, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Δημητριάδης, Ελένη Δήμου, Γιάννης Γιοκαρίνης, Φωτεινή Σαββατιανού). Θα τον πετύχετε να λέει τα τραγούδια του άλλα και τις αγαπημένες επιρροές του σε μουσικές σκηνές της Αθήνας (Σταυρός του Νότου, Αρχιτεκτονική, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Όνομα του Ρόδου, Ρυθμός Stage, Γυάλα Music Stage κ.α.) αλλά και στην επαρχιακή Ελλάδα.

Ο πρώτος του δίσκος με τίτλο «Η κυρά του χορού» κυκλοφόρησε το 2010. Τραγούδια που ξεκινούν από τον rock ‘n’ roll πλανήτη του 60, χορεύοντας φτάνουν στα ανέμελα τέλη του 80 και καταλήγουν στο σήμερα αψηφώντας το «λούκι» και τα κάνουν όλα «λίμπα» με ένα συναίσθημα αγνής και ευαίσθητης αγάπης που χαρακτηρίζει μέχρι και τα πιο σκληρά από τα 10 τραγούδια του album.

Τώρα τι; Η απάντηση “ΔΕ ΣΠΑΩ

Απόλυτα επηρεασμένος από τις κοινωνικές εξελίξεις ετοιμάζεται να βγάλει στη φόρα τα νέα του τραγούδια που τον οδηγούν σε διαφορετικά μουσικά μονοπάτια συμπαρασύροντας μαζί όσα «άπλυτα» έχουν ξεμείνει στην άκρη…

Νέα κυκλοφορία, το digital single “ΔΕ ΣΠΑΩ”. Δηλώνει αυτό που είναι, μια παρακίνηση στο να πάψουμε να ζούμε χωρίς να ζούμε, στο να μην ανεχόμαστε την στενή αριθμημένη γραβάτα που μας φόρεσαν και να αντιληφθούμε μια και έξω πως οι νεκροί δεν λένε ιστορίες!!! Παράλληλα λειτουργεί σαν προάγγελος του δίσκου που θα έρθει στις αρχές του 2012 και θα συμπληρώσει την εικόνα.

Ο Γιώργος Καπνίσης λοιπόν ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και εκ φύσεως ευαισθησία… καθώς κάπου εκεί στις ακτές του ουρανού δηλώνει πως …”φτηνή η τσόντα σου καιρέ για να με σπάσεις!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here