21/10/2011
www.musiccorner.gr

Ο Γιώργος Τεντζεράκης live στο ΝΑΥΛΟΝ…
Guest… Παντελής Καναράκης

Σάββατο 22 Οκτωβρίου ο Γιώργος τεντζερακης θα παρουσιάσει σε ένα unplugged live τα καινούρια του τραγούδια καθώς  και αγαπημένα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών από την ελληνική και ξένη σκηνή.

SPECIAL GUEST Ο Παντελής Καναράκης. Ο γνωστός ηθοποιός με την ευρηματικότητα και το χιούμορ του συμμετέχει ανεβάζοντας τη διάθεση μας.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και έχουν ετοιμάσει ένα unplugged πρόγραμμα έκπληξη στο ΝΑΥΛΟΝ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 23.00

Ο Γιώργος τεντζερακης παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πιο κοντά σου» που κυκλοφορεί από τη Lyra.

Ο Γιώργος ξεχώρισε πολύ νωρίς από τις ζωντανές του εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές, ήδη από το 1998, πολύ πριν μπει στη δισκογραφία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη φωνή του και τη σκηνική του παρουσία.

Ξεκινησε να τραγουδαει το 1998 σε μουσικες σκηνες της Αθηνας και της επαρχιας..Από το 2003 και για έξι σεζόν εμφανίστηκε στο Σταυρό του Νότου με πολύ μεγάλη επιτυχία, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλες του τις εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Σοφία Βόσσου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Μιχάλης Εμιρλής, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σαμπάνης κ.ά.

Το νέο του άλμπουμ «Πιο κοντά σου» κινείται σε ροκ διάθεση και τα περισσότερα τραγούδια του υπογράφει μουσικά και στιχουργικά ο Θάνος Παπανικολάου. Τρία τραγούδια έγραψε ο ίδιος ο Γιώργος Τεντζεράκης και ένα ακόμη μαζί με τον Μιχάλη Εμιρλή και το ερμηνεύουν μαζί. Υπάρχει ακόμη ένα ντουέτο, με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, στην υπέροχη μπαλάντα «Μελίνα». Όπως σημειώνει ο Γιώργος : «Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτή τη στιγμή, καθώς ο Βασίλης ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με τη μουσική… ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε…»

Στο άλμπουμ υπάρχει και το τραγούδι «Τι παραπάνω» με το οποίο ο Γιώργος Τεντζεράκης εκπροσώπησε την Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice και κατέκτησε την τέταρτη θέση ανάμεσα σε τριάντα χώρες. Το τραγούδι αυτό ξεχωρίζει ήδη στο ραδιόφωνο όπως και τα single «Αγάπη είναι» και ‘’όταν μου λείπεις’’

Ο Παντελής Καναράκης είναι γνωστός ηθοποιός από τις συμμετοχές του στην τηλεόραση σε σήριαλ και εκπομπές, από το θέατρο, το ραδιόφωνο αλλά και από μουσικούς χώρους.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Εναρξη 23.00

Κιθαρα-Γιωργος Πασχαλης
Πληκτρα-Γιωργος Παπαγεωργιου
Μπουζουκι-δημητρης Γκιωνης

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ 90ΕΥΡΩ
ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ

NY LON BAR
Δαμοκλεους 10
11851-Γκαζι
211-4052389

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here