12/4/2013
www.musiccorner.gr

Ο μοναδικός Γιώργος Ψυχογιός με ένα εναλλακτικό κουαρτέτο και με το ακορντεόν ως κύριο όργανο, θα ανέβει για τελευταία φορά για τη φετινή σεζόν, στη σκηνή του Faust, την Κυριακή 14 Απριλίου, μαζί με τον Περικλή Τριβόλη στο κοντραμπάσο, τον Αλέξη Τσάμη στα κρουστά και τον Γιώργο Κρομμύδα στη κιθάρα.

Σε μια ατμοσφαιρική, αλλά και πολύ groovy βραδιά ο Γιώργος Ψυχογιός και το κουαρτέτο του θα επιχειρήσουν να αναβιώσουν την ατμόσφαιρα των γαλλικών bistrot, μέσα από τις υπέροχες συνθέσεις του νέου του δίσκου, με τίτλο ‘Yiorgos Psihoyios in Paris’ που κυκλοφόρησε αρχές του έτους, έχοντας ήδη λάβει πολύ καλές κριτικές.

Κάθε κομμάτι αυτού του δίσκου είναι μια έκπληξη και μια έκρηξη δημιουργίας από τον συνθέτη! Τo ακορντεόν έχει τον κεντρικό ρόλο και συνομιλεί με πρωτότυπες ενορχηστρώσεις σε κομμάτια της διεθνούς μουσικής σκηνής, αλλά και προσωπικές συνθέσεις από τον ίδιο τον Γιώργο Ψυχογιό. Κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και νέες συνθέσεις που δένουν απόλυτα με την όλη αίσθηση που σου αφήνει το άκουσμα του “YiorgosPsihoyiosinParis”.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος, το κοινό θα απολαύσει  κινηματογραφικά jazz standards, αλλά και εξαιρετικά gipsy jazz κομμάτια, παιγμένα με τον μοναδικό τρόπο  του «Yiorgos Psihoyios Quartet”!

Κυριακή 14 Απριλίου 2013 στις 22.00

Τιμή εισόδου: 5 ευρώ  στο μπαρ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
8 ευρώ στο τραπέζι (δεν περιλαμβάνει ποτό)

Faust
Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12
Τηλ.: 210 3234095

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here