21/1/2011
www.musiccorner.gr

Τη Δεύτερα 24 Ιανουαρίου στο Θέατρο Badminton πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες θα συμμετέχουν στη συναυλία που διοργανώνει το Ίδρυμα Τζένη Καρέζη στηρίζοντας τις προσπάθειες της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θα τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Mc Yinka, η Κασσιανή Λειψάκη και οι Αλχημιστές, αλλά και οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Στέλιος Καλαθάς, Μάντυ Λάμπου, Παναγιώτης Πετράκης, Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Η δραστηριότητα της Μονάδας εδώ και 18 περίπου χρόνια είναι η ανακούφιση των ασθενών που τα επώδυνα συμπτώματα μιας χρόνιας προχωρημένης νόσου τους στερεί το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής. Στόχος δεν είναι ο οίκτος και η απελπισία  αλλά η ελπίδα, η δύναμη, το αύριο και η αξιοπρέπεια. Το Ίδρυμα «Τζένη Καρέζη»  διοργανώνει αυτή τη συναυλία, ούτως ώστε να συνεχισθεί αδιάλειπτα η παροχή ολοκληρωμένης ανακουφιστικής φροντίδας στους χρονίως πάσχοντες ασθενείς…

Όπως ενημερώνουν οι ίδιοι οι άνθρωπο του ιδρύματος “Τζένη Καρέζη”: Κάνουμε αυτή την εκδήλωση με σκοπό να ενημερώσουμε το ευρύ κοινό για τις υπηρεσίες και το έργο μας και για να συγκεντρωθούν χρήματα για την υλοποίηση του στόχου παροχής κατ’ οίκον ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here