20/4/2012
www.musiccorner.gr

Η Βέρα είναι ένα νέο, φρέσκο και ανερχόμενο πρόσωπο στην ελληνική δισκογραφία που μας εκπλήσσει ευχάριστα! Πιο ανανεωμένη και πιο δυναμική από ποτέ, με πιο ροκ διάθεση επιστρέφει μέσα από το νέο τραγούδι με τίτλο «Δωμάτιο 22» που μόλις κυκλοφόρησε από τη Sony Music. Πρόκειται για μια μελωδική rock μπαλάντα με δυνατή ερμηνεία που έχει ήδη αγαπηθεί!

Πριν λίγες μέρες στην Παλιά Λευκωσία της Κύπρου δίπλα στην πράσινη γραμμή, μια ανάσα από τα Κατεχόμενα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Video Clip για το «Δωμάτιο 22».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέλαβε τη σκηνοθεσία και η Βέρα υποδύεται μια προδομένη γυναίκα που τα “έδωσε” όλα στον έρωτα και που κατέληξε μόνη. Πληγωμένη βαθιά και χαμένη στις σκέψεις της, προσπαθεί να απαλλαγεί από το μίσος, την απόγνωση και τον πόνο ενώ περιπλανιέται τις νύχτες σε στενά δρομάκια ψάχνοντας να βρει τον εαυτό της.

Τα γυρίσματα διήρκησαν πολλές ώρες. Ξεκίνησαν από τις 17:00 το απόγευμα και τελείωσαν στις 04:00 το πρωί. Τα βραδινά πλάνα πραγματοποιήθηκαν στα γραφικά δρομάκια εντός των τειχών της Παλιάς Πόλης. Τα υπόλοιπα πλάνα έγιναν σε ένα παλιό πανδοχείο καθώς και σε ένα παλιό καφενείο με τη μόνη προσθήκη των κεριών!

Το styling της Βέρας επιμελήθηκε ο Νότης Παναγιώτου με την αδερφή της Σοφία Μπούφη, το μακιγιάζ η Ιλόνα ενώ τα μαλλιά ο Μεχράν. Τα ρούχα της Βέρας είναι της Έφης Παπαϊωάννου.

Το αποτέλεσμα …ένα ατμοσφαιρικό Video Clip που θα απολαύσετε σύντομα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here