23/3/2011
www.musiccorner.gr

Ο κορυφαίος Έλληνας star παρουσιάζει άλλη μια νέα του επιτυχία από το πολυπλατινένιο album του “Παράφορα” το «Οι δυο μας», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Γιάννη Ρεντούμη, που οπτικοποιήθηκε σε ένα επιβλητικό video clip. Μετά τα συνεχόμενα επιτυχημένα singles των τελευταίων χρόνων το  «Οι δυο μας» αποτελεί το νέο απόλυτο hit στα ραδιοφωνικά airplays και στο διαδίκτυο που εντυπωσιάζει με τον αριθμό των ακροάσεών του στις μουσικές πλατφόρμες.

Το video clip του «Οι δυο μας» ξεχωρίζει για την κινηματογραφική του άποψη και τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί με το Σάκη Ρουβά να εντυπωσιάζει με την εκφραστικότητα και τη δύναμη της ερμηνείας του.

Η σκηνοθετική ομάδα White Room, διαχρονικοί συνεργάτες του Σάκη Ρουβά στα video clips του, υπογράφουν την σκηνοθεσία του «Οι δυο μας» κατά την οποία το σενάριο εκτυλίσσεται σε έξι διαφορετικά σκηνικά με vintage ύφος, κατασκευασμένα αποκλειστικά για τα γυρίσματα του video clip. Με έμπνευση το ρυθμό και την ένταση του τραγουδιού, ο Σάκης πρωταγωνιστεί σε ένα παιχνίδι της φαντασίας του κατά το οποίο η πραγματικότητα μπλέκεται με το όνειρο, σε μια μαγική ατμοσφαιρική εικόνα που κυριαρχεί στο video clip.

Το νέο αγαπημένο hit του Σάκη Ρουβά, «Οι δυο μας» αποκτά μια εντυπωσιακή οπτικοποίηση, με ένα video clip που θα αγαπηθεί και θα ξεχωρίσει για την αισθητική του προσέγγιση, την ερμηνεία και την ένταση των εικόνων του…

Δείτε το!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here