14/9/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτό δήλωσε ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ.

Δεν ήταν μια πραγματικά glamorous ζωή, υπήρχαν πολλές δυσκολίες και πάρα πολύ δουλειά. Δουλεύαμε συνέχεια για να είμαστε αυτοί που πρέπει για δυο ώρες πάνω στη σκηνή. Δεν θα το ευχόμουν σε κανέναν”, δήλωσε ο Keith αναφερόμενος στη ζωή των μελών του συγκροτήματος όταν βρίσκονταν σε περιοδεία.

Ο κιθαρίστας πέρυσι κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του, με τίτλο “Life”, και μίλησε για το πιο δύσκολο μέρος της συγγραφής της. Αυτό που αφορούσε στον θάνατο του γιου του Tara από ναρκωτικά το 1976. Πραγματικά δεν ήθελα να θυμηθώ τον θάνατο του γιου μου. Πέρασαν πολλά χρόνια που προσπαθούσα να «ξεχάσω» αυτή τη στιγμή και ήταν πολύ οδυνηρό και δύσκολο για μένα να την «ξαναζήσω». Αυτή ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία μου”, δήλωσε.

Ο Richards είναι γνωστός και για τις στιχουργικές του ικανότητες και, φυσικά, ρωτήθηκε και γι’ αυτό : “Συζητάμε πολύ να γράψω περισσότερο, αλλά πρωταρχικός μου στόχος είναι να ενωθούμε ξανά”, είπε ο Richards, καθώς τα μέλη του γκρουπ, και λόγω ηλικίας, ξεκουράζονται πολύ τα τελευταία χρόνια.

Πρέπει να ξαναγίνουμε οι Stones. Όλοι μας το θέλουμε μέσα μας. Αλλά όλα είναι θέμα σωστού χρόνου και πολύ προσεκτικών και «διπλωματικών» κινήσεων”, ολοκλήρωσε ο κιθαρίστας.

Ο Keith δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε διέψευσε τις φήμες ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Mick Jagger έχουν ετοιμάσει νέο υλικό το οποίο ευελπιστούν να ηχογραφήσουν και να κυκλοφορήσουν ένα νέο άλμπουμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here