5/1/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Kylie Minogue δεν προγραμματίζει να κάνει ντουέτο με τη Madonna και διέψευσε τις σχετικές φήμες.

Οι αναφορές που κυκλοφόρησαν στα media έλεγαν ότι η Madonna με την Kylie πρόκειται να συνεργαστούν και να τραγουδήσουν μαζί σε ένα βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ωστόσο η Kylie διέψευσε τις φήμες: “Είναι αλήθεια ότι σχεδιάζεις ντουέτο με τη Madonna;”, τη ρώτησε θαυμαστής της μέσω Twitter και η Kylie απάντησε ξεκάθαρα: “Είναι μόνο μία φήμη. Αλλά θα ήταν καταπληκτικό. Ίσως κάποτε γίνει”.

Η Kylie φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια καριέρας και στο πλαίσιο των «εορτασμών» θα είναι και ένα τηλεοπτικό σόου της βρετανικής τηλεόρασης αφιερωμένο σ’ αυτά τα 25 χρόνια της Kylie στον χώρο. Στο σόου αυτό θα τραγουδήσουν μαζί με την Kylie η αδελφή της Dannii και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν. Για το πρόγραμμα αυτό είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί ντουέτου με τη Madonna. Θα υπάρχουν πολλά ντουέτα. Ο προγραμματισμός που έχει γίνει μέχρι τώρα περιλαμβάνει και ένα ντουέτο με τη Madonna”, είχε γράψει η εφημερίδα The Mirror επικαλούμενη καλά πληροφορημένη πηγή. Στην πληροφορία αυτή συνέτεινε και το γεγονός ότι και οι δύο σταρ έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους η μία για την άλλη, ενώ στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί και με μπλουζάκια με το όνομα η μία της άλλης!

Ωστόσο, η διάψευση της Kylie στενοχώρησε τους θαυμαστές και των δύο γυναικών, αλλά και όλων όσων θα επιθυμούσαν να τις δουν μαζί σε ένα κομμάτι. Εκτός κι αν η διάψευση της Kylie δεν είναι τίποτε άλλο από μια προσπάθεια να κρατήσει το ντουέτο της με τη Madonna ως έκπληξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here