6/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Δεν θα εμφανιστούν τελικά οι Black Eyed Peas στη συναυλία – αφιέρωμα για τον Michael Jackson που θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου στο Cardiff. Την επιβεβαίωση της ακύρωσης έκανε στο BBC ο Chris Hunt, εκτελεστικό στέλεχος της εταιρείας Global Live Events που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης της συναυλίας στο Millennium Stadium.

Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι οι Black Eyed Peas δεν θα συμμετάσχουν στη συναυλία “Michael Forever”. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν μια υπέροχη βραδιά”, ήταν η δήλωση του Hunt.

Το συγκρότημα είχε ανακοινώσει τη συμμετοχή του στη συναυλία με ιδιαίτερη χαρά πριν λίγες μέρες και ο will.i.am είχε προβεί σε δηλώσεις με τις οποίες εξέφραζε την εκτίμησή του για τον Jackson. Είχα το προνόμιο να δουλέψω μαζί του και να γνωρίσω τον ίδιο και την όμορφη οικογένειά του. Γι’ αυτό οι Black Eyed Peas δε θα χάσουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στη συναυλία. Χρωστάμε στον Michael τόσα πολλά”, είχε δηλώσει, αλλά ακόμα δεν έγινε καμία δήλωση από το συγκρότημα για την ακύρωση.

Παρά την υποστήριξη των περισσοτέρων μελών της οικογένειας του Jackson στη συναυλία, οι Siblings Janet, Randy και Jermaine Jackson δεν θα παραβρεθούν θεωρώντας εσφαλμένο τον χρόνο που γίνεται και συμπίπτει με τη δίκη του Murray.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here