24/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Kelly Clarkson δεν πιστεύει ότι έχει πρόβλημα επειδή δεν έχει κάποιον σύντροφο δίπλα της αυτή την εποχή, στα 29 της χρόνια.

Είμαι σε μια καλή ηλικία, αλλά είναι αστείο γιατί κατάγομαι από μια μικρή πόλη που όλες σε τέτοια ηλικία είναι παντρεμένες με παιδιά και όταν βρίσκομαι εκεί αναρωτιούνται τι πρόβλημα έχω και δεν έχω παντρευτεί”, δήλωσε η Kelly.

Η Kelly δικαιολογεί, κατά κάποιον τρόπο, την έλλειψη συντρόφου και από το γεγονός ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθεί και με άντρες. Μερικές φορές δεν το καταλαβαίνουν. Είναι αστείο όταν με ρωτάνε γιατί δεν βγαίνω με κάποιον. Και πότε να βγω; Τον άλλο μήνα θα είμαι στην Αυστραλία, αργότερα στην Ευρώπη. Πώς να δημιουργήσω δεσμό με τέτοιες συνθήκες;”, ολοκλήρωσε στο περιοδικό Gay Times.

Η τραγουδίστρια σε άλλες της δηλώσεις αναφέρθηκε στην πορεία της στη μουσική και στο γεγονός πως δεν αισθάνεται ότι βρίσκεται σε «διαγωνισμό» με άλλες τραγουδίστριες και σταρ του χώρου. Σε προσωπικό ή σε μουσικό επίπεδο, δε μοιάζω με καμία. Η Katy Perry, η Rihanna, η Ke$ha ή η Lady Gaga είναι πολύ διαφορετικές από μένα. Δεν αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε ανταγωνισμό μαζί τους”, δήλωσε στο περιοδικό We Love Pop.

Η Kelly πιστεύει ότι είναι δύσκολο για έναν μουσικό να είναι ελεύθερος να δημιουργήσει, να αναπτυχθεί, να πειραματιστεί. “Νομίζω πως κάθε καλλιτέχνης θα σας έλεγε ότι η δισκογραφική βιομηχανία είναι πολύ σκληρή σήμερα. Δεν υπάρχει «χώρος» για πειραματισμούς, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για ανάπτυξη”.

Η Kelly, ως νικήτρια του American Idol, ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να είναι κριτής σε ένα τέτοιο talent show. “Θα μπορούσα να συμμετάσχω ως καθοδηγητής – δάσκαλος των διαγωνιζόμενων. Δεν θα μπορούσα όμως σε καμία περίπτωση να έχω ρόλο κριτή στο American Idol ή το X Factor. Είμαι πολύ έντιμη αλλά δεν θα μπορούσα να πληγώσω κάποιον ή να γκρεμίσω τα όνειρά του”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια.

Το νέο άλμπουμ της Kelly, με τίτλο “Stronger”, κυκλοφορεί σήμερα σε Αμερική και Ευρώπη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here