2/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Justin Bieber δε σταματάει να γράφει καινούρια κομμάτια ούτε στην περιοδεία του! Ο 17χρονος τραγουδιστής ταξιδεύει αυτή την εποχή σε όλη την υφήλιο για τις ανάγκες της παγκόσμιας περιοδείας του, αλλά καταφέρνει να βρίσκει τον χρόνο να γράφει νέα κομμάτια.

Γράφω πολλά τραγούδια όσο ταξιδεύω. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να ξεκινήσω ηχογραφήσεις αυτό το καλοκαίρι και να κυκλοφορήσω τα νέα μου κομμάτια μέσα στη χρονιά”, αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο νεαρός Justin έχει κάνει αρκετές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις και προφανώς κόλλησε το «μικρόβιο» και της υποκριτικής τόσο πολύ που επιθυμεί να κάνει κι άλλες ταινίες και εμφανίσεις. Σίγουρα θέλω να ερμηνεύσω κι άλλους ρόλους. Και να επεκτείνω την καριέρα μου και σ’ αυτόν τον τομέα. Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να κάνω”, είχε δηλώσει λίγο παλιότερα.

Ωστόσο οι υποκριτικές προοπτικές δεν φαίνεται να τον αποσπούν από την μουσική, αφού αυτή είναι η μεγάλη του αγάπη. Ο Justin, μάλιστα, εκδήλωσε την επιθυμία του και για κοινές εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες. Θα ήθελα πάρα πολύ να συνεργαστώ με τον Stevie Wonder ή την Beyonce Knowles”, δήλωσε πρόσφατα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here