23/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Katy Perry διέψευσε με απόλυτο τρόπο τις φήμες που ανέφεραν ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την εμφάνισή της στα American Music Awards, όταν κάποιοι παρατήρησαν διαφορές στη σιλουέτα της (φωτο). Ένα ξερό «όχι» απάντησε η τραγουδίστρια όταν ρωτήθηκε αν θα γίνει σύντομα μητέρα.

Η Katy απέδωσε την κοιλίτσα της στο φαγητό και όχι σε τυχόν εγκυμοσύνη της : “Λατρεύω τα hamburgers και τα tacos και αν αυτό εσείς θέλετε να το εμφανίσετε σαν εγκυμοσύνη είναι δικό σας πρόβλημα”, εξήγησε με προφανή ενόχληση.

Η Katy την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε συναυλία στη Madison Square Garden και φέρεται να είπε στους θεατές ότι αν την δουν να τρίβει την κοιλιά της είναι επειδή διασκέδασε τρώγοντας το υπέροχο φαγητό της Νέας Υόρκης!!!

Η τραγουδίστρια ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά πιστεύει ότι δεν έχει έρθει γι’ αυτήν η κατάλληλη στιγμή. “Τα παιδιά είναι ένας από τους λόγους που παντρεύεται κάποιος”, είχε αναφέρει πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. Ειδικά με τον άνθρωπο που παντρεύεσαι. Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος είναι καλός σύντροφος και ότι θα γίνει καλός γονιός. Αλλά δεν είναι ακόμα η κατάλληλη ώρα. Θα δείξει, έτσι δεν είναι; Αν δεν πονέσω την πρώτη φορά, θα συνεχίσω να γεννάω”, αστειεύτηκε η Katy ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της για το θέμα!

Άραγε να ρωτούσαν και τον σύζυγό της, Russell Brand, μήπως ξέρει κάτι παραπάνω;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here