18/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Παρά το γεγονός ότι το «διαστημικός» το βάζουμε σε εισαγωγικά, η είδηση είναι πραγματική, τουλάχιστον σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ο καλλιτέχνης, λοιπόν, των Black Eyed Peas, προσεγγίστηκε από την υπηρεσία διαστήματος των ΗΠΑ, τη γνωστή μας NASA, με σκοπό να γράψει ένα τραγούδι για μια μελλοντική διαστημική αποστολή της NASA, που εικάζεται ότι θα γίνει στον πλανήτη Άρη! Ο σχεδιασμός αναφέρει ότι το κομμάτι αυτό θα παιχτεί στο διάστημα για πρώτη φορά και θα μεταδοθεί στη γη μέσω του κέντρου ελέγχου της αποστολής.

Ο Will έχει μια φυσική συμπάθεια προς τη NASA και μάλιστα την ανέφερε και στο τραγούδι T.H.E. Πάντα ήταν πρόθυμος να έχει συμμετοχή στα σχέδια της υπηρεσίας και αυτή η προσέγγιση που του έγινε ήταν μια μοναδική ευκαιρία που δεν θα μπορούσε να απορρίψει. Η NASA πιστεύει ότι ο Will είναι το ιδανικό πρόσωπο για να απευθυνθεί στο κοινό παγκοσμίως και να προωθήσει τις καινοτόμες τεχνολογίες που δημιουργεί η υπηρεσία”, γράφει η βρετανική The Sun.

Είναι γνωστό ότι ο will.i.am ενδιαφέρεται για το διάστημα και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τη NASA, όταν είχε ηχογραφήσει μια ανακοίνωση για λογαριασμό του καναλιού της υπηρεσίας, στο πλαίσιο της προώθησης της δουλειάς της NASA και της προσέλκυσης νέων ανθρώπων στο χώρο της διαστημικής επιστήμης. Το κομμάτι αναμένεται να ηχογραφηθεί μέσα στο έτος και υπάρχει το ενδεχόμενο να περιληφθεί ως bonus track στο επερχόμενο άλμπουμ του καλλιτέχνη #willpower.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here