9/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Διαχειριστής της περιουσίας της Britney Spears φημολογείται ότι θα γίνει ο αρραβωνιαστικός της Jason Trawick που, αν επαληθευθούν οι φήμες, θα οριστεί συνδιαχειριστής με τον πατέρα της Britney, Jamie Spears.

Η Britney, μετά την κατάρρευσή της το 2008 θεωρήθηκε νομικά ανίκανη να διαχειρίζεται τα θέματα της καριέρας και της περιουσίας της και τη διαχείριση των θεμάτων της ανέλαβε, κατά κύριο λόγο, ο πατέρας της Jamie. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.com, οι νυν διαχειριστές της Britney πρόκειται εντός της εβδομάδας να ζητήσουν από το δικαστήριο να περιλάβει και τον Jason Trawick στους διαχειριστές.

Οι πηγές του site αναφέρουν ότι ο Jamie Spears είναι ενθουσιασμένος με την κίνηση αυτή, αλλά επίσης ότι η Britney επιθυμεί να τελειώσει αυτό το θέμα και να αναλάβει και πάλι μόνη της τη διαχείριση. “Η Britney αισθάνεται έτοιμη να αναλάβει και πάλι τη ζωή της στα χέρια της”, έγραψε πριν από λίγες βδομάδες το RadarOnline.com, επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. Αλλά παρά την επιθυμία της Britney, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι το θέμα της διαχείρισης θα λήξει σύντομα.

Φαίνεται ότι αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να τελειώσει σύντομα, αλλά και η ίδια η Britney δεν πιστεύει ότι έχει τη δύναμη να κερδίσει την ανεξαρτησία της. Έκανε δύο μεγάλες παγκόσμιες περιοδείες, αρραβωνιάστηκε, βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει ρόλο σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό show. Τι άλλο χρειάζεται να κάνει για να αποδείξει ότι είναι έτοιμη να πάρει τις τύχες της στα χέρια της; Οι δικηγόροι του πατέρα της, της είπαν ότι η διαχείριση στην καλύτερη περίπτωση θα μπορούσε να σταματήσει στο τέλος της χρονιάς”, έγραψε το site.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here