15/6/2011
www.musiccorner.gr

Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Σαβίνα Γιαννάτου γυρίζει τον κόσμο προσκεκλημένη των σημαντικότερων διεθνών φεστιβάλ, συμμετέχει σε εξαιρετικές παραγωγές που γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και λειτουργεί ενώπιον ενός απαιτητικού, διεθνούς κοινού ως μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της ελληνικής μουσικής.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΙΟΥΝΙΟΥ: Με τo συγκρότημα Constantinople από τον Καναδά, παρουσιάζοντας την συναυλία «Someone will remember us – Ποίηση της Σαπφούς»:

8/6: “Le poisson rouge”, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. – Διοργάνωση: Ίδρυμα Ωνάση
18/6: “Les Flâneries Musicales de Reims – Palais du Tau” – Reims, Γαλλία

Συμμετέχοντας ως ερμηνεύτρια στην φημισμένη παράσταση «La Notte della Taranta», υπό την μουσική διεύθυνση και ενορχήστρωση του Ludovico Einaudi, με την πολυμελή Ορχήστρα La Notte della Taranta.

Συμμετέχουν επίσης οι διάσημοι μουσικοί και dj’s Mercan Dede από την Τουρκία και Ballake Sissoko από το Μαλί:

26/6: “Barbican Centre”, Λονδίνο, Αγγλία
28/6: “Carroponte”, Μιλάνο, Ιταλία
29/6: “Auditorium Parco Della Musica – Auditorium Cavea”, Ρώμη, Ιταλία

Οι υπόλοιποι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας της Σαβίνας Γιαννάτου στον κόσμο διαμορφώνονται τώρα και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πάντως, στις 28 Ιουλίου, η Σαβίνα Γιαννάτου επιστρέφει στην Ελλάδα και μαζί με το συγκρότημα Primavera en Salonico εμφανίζεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ με τίτλο «Μεσόγειος, η γειτονιά μας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here