15/1/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης έρχεται στην Αθήνα και στον Ρυθμό Stage, την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου μαζί με την Λίλα Κατσούνα, τραγουδίστρια από τη μουσική του παρέα Δραβίδες, για να συμπράξει με τον Μακρινό του Ξάδερφο, Θοδωρή Κοτονιά και τη παρέα του!

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ένας από τους πιο καταξιωμένους εκτελεστές του Kρητικού λαούτου στη σύγχρονη Κρήτη, έχει ερμηνεύσει δίπλα σε μεγάλες προσωπικότητες της Kρητικής παράδοσης, όπως είναι οι Σκορδαλός, Μουντάκης, Ψαραντώνης, Γαργανουράκης, Σκουλάς, Παπαδάκης και πολλοί άλλοι. Λαϊκός δημιουργός και συνθέτης στο αυθεντικό κρητικό ιδίωμα, γνωστός σε όλους μας από τραγούδια που δημιούργησε μόνος του, αλλά και μαζί με τον αδερφό του Μιχάλη, τραγούδια που σφράγισαν την κρητική μουσική, όπως το «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», «Δεν έχει η αγάπη σύνορα», «Έσβησε αέρας το κερί» και πολλά ακόμη.

Τα Μακρινά Ξαδέρφια φέρνουν καινούργια τραγούδια από τη νέα ακυκλοφόρητη δισκογραφική δουλειά του Θοδωρή Κοτονιά, που αρκετά από αυτά φλερτάρουν έντονα με την Κρήτη, αλλά και παλιά, όπως το «Φαινόμενο του θερμοκηπίου», που έχει ερμηνεύσει ο Ψαραντώνης, αγαπημένες μπαλάντες, όπως η «Άνοιξη», που τραγουδήθηκε από τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και πολλά άλλα. Δραβίδες και Μακρινά Ξαδέρφια σμίγουν σε μια βραδιά στο Ρυθμό Stage για να μοιραστούν ηλεκτρισμούς και ευαισθησίες, μαζί με λόγια και μουσικές απ’ τη καρδιά.

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38 – Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος:12 € (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here