8/10/2010
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Taylor Swift αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ερωτική της ζωή, καθώς, όπως παραδέχεται, έχει μια «μπερδεμένη» οπτική για το θέμα, ενώ έχει πληγωθεί από τον ίδιο της τον ενθουσιασμό.

Πολλές φορές ήμουν πολύ προσεκτική και επιφυλακτική και φοβόμουν να δείξω εμπιστοσύνη σε κάποιον. Άλλες φορές, πάλι, έπεφτα «με τα μούτρα». Σκεφτόμουν ότι αφού τα αισθήματά μου με οδηγούν σε κάποιον, δεν θα έπρεπε να ακούω κανέναν γύρω μου και να ακολουθώ την καρδιά μου. Αυτές οι φάσεις είναι όμορφες και σε ξεσηκώνουν, αλλά πολλές φορές τελειώνουν με πόνο”, δήλωσε η Swift.

Η τραγουδίστρια της country αποκάλυψε και τον τύπο του άντρα που ζητάει: “Ο άντρας θέλω να έχει πάθη που σέβομαι, όπως μια καριέρα. Κάποιος που αγαπάει την δουλειά του είναι πολύ ελκυστικός. Όταν ήμουν στο σχολείο εντυπωσιαζόμουν αν κάποιος είχε χλιδάτο αυτοκίνητο. Αλλά τώρα τίποτα απ’ αυτά δεν μετράει. Τα βασικά είναι ο χαρακτήρας, η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη”, συνεχίζει η Taylor στο περιοδικό Glamour.

Η 20χρονη τραγουδίστρια ανέφερε και ότι ο έρωτας την εμπνέει: “Θέλω να γράφω τραγούδια για τον έρωτα και τις σχέσεις γιατί βρίσκω όλη αυτή τη δραστηριότητα πολύ μπερδεμένη. Όταν γνωρίζω κάποιον και ξεκινάω κάποια σχέση, κινούμαι μεταξύ της ελπίδας και του φόβου. Ελπίδα ότι αυτή τη φορά όλα μπορούν να είναι διαφορετικά και φόβο ότι όλα θα εξελιχθούν όπως και στις άλλες μου σχέσεις”.

Κάπως αρνητικά τα βλέπει τα ερωτικά της η Taylor, αλλά ακόμα μικρή είναι. Θα βρεθεί και γι’ αυτήν ο κατάλληλος…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here