7/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με δύο άλμπουμ επιστρέφει στη δισκογραφία ο Noel Gallagher μετά την αποχώρησή του από τους Oasis…

Αν και μόλις πριν από πέντε μήνες ο Noel διαβεβαίωνε επισήμως ότι δεν έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε νέο υλικό, μόλις χθες έδωσε συνέντευξη τύπου στην οποία αποκάλυψε ότι σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, ετοίμασε δύο δίσκους! Η σόλο καριέρα του Noel, με τους μουσικούς που τον συνοδεύουν, τιτλοφορείται “Noel Gallagher’s High Flying Birds” και τον ίδιο τίτλο θα φέρει και το πρώτο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου.

Το δεύτερο άλμπουμ, για το οποίο ο Noel δεν έδωσε τίτλο, ηχογραφήθηκε σε συνεργασία με ένα ψυχεδελικό δίδυμο με όνομα “Amorphous Androgynous” και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος.

Υπάρχουν σαφείς ήχοι των Oasis στο άλμπουμ, αλλά δεν υπάρχουν σόλο κιθάρες μέχρι το έκτο κομμάτι”, δήλωσε ο μουσικός για τα κομμάτια του δίσκου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος του πρώτου single θα είναι “The Death of You and Me”.

Ο Noel μίλησε και για τον αδελφό του Liam και το γκρουπ που δημιούργησε με άλλα μέλη των Oasis, τους Beady Eye. “Αν ο Liam είναι καλύτερος χωρίς εμένα; Προφανώς θα είναι γιατί εκείνος ηγείται του συγκροτήματος”.

Την ώρα που ο Noel έδινε τη συνέντευξη τύπου, από τον λογαριασμό του στο twitter έφυγε μήνυμα που ανέφερε: “Το όνομα του γκρουπ του Noel θα είναι “Noel Gallagher’s High Flying Birds” και θα ξεκινήσουν περιοδεία τον Οκτώβριο”, προφανώς για την προώθηση του πρώτου άλμπουμ.

Οι τίτλοι των τραγουδιών :
Everybody’s on the Run
Dream On
If I Had a Gun
The Death Of You And Me
(I Wanna Live in a Dream In My) Record Machine
AKA…What A Life!
Solider Boys and Jesus Freaks
AKA…Broken Arrow
(Stranded On) The Wrong Beach
Stop The Clocks

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here