29/1/2013
www.musiccorner.gr

Και πάλι στο δρόμο!

Μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων καλοκαιρινών συναυλιών, ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζει τις εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο «παρέα» με πολλά και αγαπημένα τραγούδια!

Με μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση, ένα «Μουσικό Κουτί» που περιέχει όχι μόνο γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια κομμάτια, από τον καινούργιο προσωπικό δίσκο του Γιάννη ο οποίος θα κυκλοφορήσει τέλη Ιανουαρίου.

Στην παρέα του η Σαββέρια Μαργιολά αλλά και  πέντε σπουδαίοι μουσικοί-συνεργάτες του Γιάννη που κυριολεκτικά συμπρωταγωνιστούν σε αυτή τη μουσική προσέγγιση, βάζοντας ο καθένας την ενορχηστρωτική του πρόταση, την προσωπική του δεξιοτεχνία αλλά και ικανοποιώντας την ανάγκη έκφρασης του, μέσα από την αυτοσχεδιαστική ελευθερία της παράστασης.

Ο Χρήστος Αλεξάκης στα πλήκτρα και στις ενορχηστρώσεις, ο Βαγγέλης Μαχαίρας σε όλο το φάσμα των λαϊκών εγχόρδων από το λαούτο στον τζουρά και από το μπουζούκι στο μαντολίνο, ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο, στις κιθάρες ο Κώστας Μιχαλός,  στα τύμπανα και τα κρουστά ο Γρηγόρης Συντρίδης.

2 & 9 φεβρουαρίου
Ώρα έναρξης: 23:00

BLACK IS… alive (VILKA AREA)
26ης Οκτωβρίου 58
Τηλ. κρατήσεων: 2310.522940 & 2310.473600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here