10/3/2011
www.musiccorner.gr

Με 4 κιθάρες, ένα lupstation, ένα μπουζούκι και μια φωνή, η Λιζέτα Καλημέρη και ο Δημήτρης Λάππας θα μας υποδεχθούν την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Noiz. Οι δυο τους κάνουν επί σκηνής ένα περίπατο σε μουσικά μονοπάτια της σύγχρονης αλλά και της παλαιότερης ελληνικής δισκογραφίας.

Για τη δεύτερη παράστασή της στο Noiz στις 20 Μαρτίου, η Λιζέτα ετοίμασε μία διαφορετική παράσταση μαζί με την Εύα Ατματζίδου (κιθάρα) και το Θανάση Ζαχαρόπουλο (κιθάρα). Όλοι μαζί θα μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι αντλώντας υλικό από την προσωπική  δισκογραφία της Λιζέτας αλλά και από τραγούδια άλλων ερμηνευτών που συγγενεύουν με τη φωνή της…

Ακολουθώντας τη διάθεση της στιγμής και παίρνοντας ελεύθερα την κατεύθυνση που η ίδια η βραδιά κάθε φορά εμπνέει, αυτές οι μοναδικές μουσικές παρέες θα επιχειρήσουν να θυμηθούν και να μας θυμίσουν την απλή λειτουργία των τραγουδιών στην ψυχή μας.

H Λιζέτα Καλημέρη ερμηνεύει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και πολλά άλλα αγαπημένα μας τραγούδια από τις χαρακτηριστικές συμμετοχές της, δυσεύρετες ορισμένες φορές, σε δουλειές ξεχωριστών καλλιτεχνών και φίλων της. Από το 1994, που πρωτοβγήκε στη δισκογραφία, μέχρι σήμερα η Λιζέτα Καλημέρη έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε και μέσα από τις συνεργασίες της με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, όπως ο Γιώργος Καζαντζής, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Τσιαμούλης. Πάντα προσεκτική στις επιλογές της, χωρίς ποτέ να “σπαταληθεί” κατάφερε να μην κάνει εκπτώσεις στο ρεπερτόριο που ερμήνευσε και να καταλάβει μία ξεχωριστή θέση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Κυριακές 13 και 20 Μαρτίου, ένα μουσικό ταξίδι με όμορφες εικόνες και στιγμές.

Noiz
Κωνσταντινουπόλεως 78 & Ιερά Οδός
Τηλέφωνο: 210.3467850

Είσοδος με ποτό: 12€

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here