24/10/2011
Φωτορεπορτάζ: Μάριος Γκούβας
www.musiccorner.gr

Με τον αγαπημένο ήρωα της Disney, τον Γκούφυ, να μας …υποδέχεται στην είσοδο του Small Cafe στον Πειραιά, παρακολουθήσαμε την Ανδιάνα Μπάμπαλη και τους συνεργάτες της στο πρώτο από τα δύο live που έδωσε στις 21/10/2011.

Για τον υπέροχο χώρο γράψαμε προ ημερών σε άλλη ευκαιρία, οπότε θα αρκεστούμε να γράψουμε για την εμφάνιση της Ανδριάνας.

Λίγο μετά τις 23.00, λοιπόν, η Ανδριάνα Μπάμπαλη με τη φωνή και την κιθάρα της, ο Άκης Κατσουπάκης στα πλήκτρα και ο Πάρις Περυσινάκης με τη λύρα και το μαντολίνο του, έλαβαν τις θέσεις τους και ξεκίνησαν το μελωδικό μας ταξίδι με το «Η πρώτη μας νύχτα», μια νοσταλγική μελωδία από τα παλιά.

Συνέχεια με τα «Όλοι μου λένε», «Κούκλα Σπασμένη» και «Πουλί περιπλανώμενο», ενώ το «Δεν είν’ αργά για θαύματα» το τραγουδήσαμε όλοι μαζί. Η Ανδριάνα με τη γλυκιά φωνή της συνέχισε με το «Δες καθαρά» και το «Μια ευχή», και έδωσε μικρόφωνο στον Πάρι που ερμήνευσε το «Όλα σε ζητούν».

Η Ανδριάνα «ολοκλήρωσε» το δικό της πρόγραμμα με το «Εκείνα που δεν έχω» και συνέχισε με το πόσο λυπάμαι, της Σοφίας Βέμπο, τη «Σερενάτα» της Αρλέτας, τον «Ψαρά» που έχουν διασκευάσει οι μουσικοί από το “Fisherman” των Waterboys. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το «Πολλά της φύσης τα κρυφά» και το «Ανάθεμά σε έρωτα» του Λουδοβίκου των Ανωγείων.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα η Ανδριάνα ξεκίνησε το «λαϊκό» πρόγραμμα με το «Μαζί Θεός», και στη συνέχεια …χάσαμε τη σειρά! Οι μελωδίες παλιές και νεώτερες αλλά πάντα αγαπημένες, μας έκαναν να …ξεχαστούμε και να μη σημειώσουμε άλλους τίτλους τραγουδιών. Παράλειψή μας, αλλά, σας βεβαιούμε, κι εσείς το ίδιο θα κάνατε αν βρισκόσασταν εκεί! Ακούσαμε τραγούδια του Τσιτσάνη, του Κραουνάκη, του Πορτοκάλογλου, του Λειβαδά, του Παπάζογλου, της Ανδριάνας, φυσικά, και η βραδιά έκλεισε με το «Μην τον ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι που τραγουδήσαμε, για μια ακόμα φορά, όλοι μαζί.

Παρά την πίεση των παρευρισκόμενων, η Ανδριάνα, ο Άκης και ο Πάρις δεν πείστηκαν να παίξουν κάτι ακόμα και αφού τους ευχαριστήσαμε για την υπέροχη βραδιά αποχωρήσαμε με την ψυχή μας γαληνεμένη.

Η επιλογή των υπέροχων τραγουδιών, η γλυκά μελωδική φωνή της Ανδριάνας, αλλά και του Πάρη, η εξαιρετική εκτέλεση όλου του προγράμματος από τους μουσικούς και το ζεστό περιβάλλον του χώρου, έδωσαν τον ορισμό της «ψυχαγωγίας», όπως πρέπει να είναι.

Ευχαριστούμε πολύ Ανδριάνα και, Πάρη, με το καλό η κόρη!!!

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το event


***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here