13/05/2014
Γράφει η Ρόζα Βασιλάτου
Φωτογράφηση: Νατάσσα Ασημακοπούλου
www.musiccorner.gr

Την Τετάρτη 7 Μαΐου υποδεχτήκαμε από την Αγγλία τους The Skints στο Stage Volume 1 στο Μοναστηράκι.

Φτάσαμε από νωρίς και βλέπαμε τον κόσμο σιγά σιγά να μαζεύεται, ένα μείγμα από “νεοσύλλεκτους”, υπό την έννοια των ατόμων που πριν λίγο καιρό τους ανακάλυψαν, ανθρώπους που ακούν τους ήχους αυτούς από καιρό, αλλά και κάποιους ομοεθνής της μπάντας που βρέθηκαν στην Αθήνα και δεν χάσανε την ευκαιρία!

the_skints_stage_volume_1_2014_05_10

Στις 10.20 ακριβώς η μπάντα ανέβηκε στη σκηνή. Ακούμε τη φωνή του Joshua Waters Rudge “What the f*** is going on Athens” και η βραδιά ξεκίνησε με το κομμάτι “Ratatat”.
Ακολούθησαν reggae και ska ρυθμοί με “On a mission”, “Mindless”, “The Cost Of Living Is Killing Me”, και διασκευές όπως “You Don’t Love Me”, “Welcome to Jamrock” και “My war”.

the_skints_stage_volume_1_2014_05_1

Η Marcia Richards με το σαξόφωνο, τα πλήκτρα, τη φυσαρμόνικα και το φλάουτo της ήταν η φωνή που κράτησε όλη τη βραδιά! Στο αγαπημένο κομμάτι “Rub A Dub” η ένταση ανέβηκε με τον Jamie Kyriakides στα drums να συνοδεύει. Αφού ακούσαμε και τον ήχο του επερχόμενου δίσκου τους, η βραδιά έκλεισε με το κομμάτι “Culture Vulture”.

the_skints_stage_volume_1_2014_05_2

Αν και το Stage Volume 1 δεν γέμισε από κόσμο, όσοι παρευρέθηκαν ήταν αρκετοί για να μεταφέρουν το vibe της μουσικής στο χώρο.

Βέβαια, ό,τι κέρδισε σε ατμόσφαιρα το live το έχασε από το γεγονός ότι η διάρκειά του ήταν μόλις 1ώρα και 10λεπτά, πολύ λίγη για τα 12 ευρώ (ή 10 στην προπώληση) που πλήρωσε ο κόσμος για να το παρακολουθήσει.

Παρά το χειροκρότημα και την επιμονή με σφυρίγματα και φωνές από την πλευρά του κοινού, το live είχε λάβει τέλος ήδη από τις 11 και μισή.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του MusicCorner από το live

*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here