25/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το πήρε απόφαση η Mariah Carey και είπε το ναι στην πρόσκληση των παραγωγών του American Idol για να συμμετάσχει στο πάνελ των κριτών.

Την ανακοίνωση της συμφωνίας έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της Fox Entertainment Kevin Reilly : “Υπάρχει όντως ένας κριτής με τον οποίο η συμφωνία ολοκληρώθηκε πρόσφατα”, δήλωσε ο Reilly κατά τη διάρκεια συνεδρίου. “Είναι ένας καλλιτέχνης που πολλοί διαγωνιζόμενοι επιθυμούν να του μοιάσουν”, συνέχισε και τότε στα video walls εμφανίστηκε η Mariah που δε μπορούσε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω στο American Ιdol. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα”, δήλωσε η Mariah που στα 42 της χρόνια θα αποτελέσει μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλούς talent show που θα την κάνει πλουσιότερη κατά 18.000.000 δολάρια.

Το TMZ.com αναφέρει ότι η Mariah με τα 18 εκατομμύρια γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος κριτής σε τηλεοπτικό σόου. Η Jennifer Lopez την περσινή χρονιά είχε πάρει 12.000.000 ενώ η Britney Spears για τη συμμετοχή της στο X Factor θα πάρει περίπου 15.000.000 δολάρια.

Δηλώσεις προ της υπογραφής της συμφωνίας είχε κάνει και ο Simon Cowell, που επίσης αποχώρησε από το πάνελ : “Μου αρέσει η Mariah. Νομίζω πως θα δεχθεί την πρόταση. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και της είναι δύσκολο να λέει «όχι». Πιστεύω ότι θα είναι τέλεια στο show”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here