20/9/2011
www.musiccorner.gr

Η μουσική σκηνή “Πυρήνας”, ανοίγει τις πόρτες της και μας υποδέχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στο γνώριμο πλέον, ζεστό και φιλικό της χώρο πίσω από το Hilton. O Πυρήνας, πάντα πιστός στην καλή μουσική, δίνοντας έμφαση στους νέους καλλιτέχνες, φιλοξενώντας ποικίλα και ιδιαίτερα μουσικά ακούσματα και δημιουργούς με έντονο στίγμα στην ελληνική μουσική πραγματικότητα, βάζει για μία ακόμη χρονιά τη δική του νότα στο πεντάγραμμο των live βραδιών της Αθήνας.

Η πρώτη εβδομάδα του Πυρήνα είναι αφιερωμένη στους νέους Έλληνες τραγουδοποιούς:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ης ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ :

Πέμπτη 6/10: ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Νίκος Χαλβατζής και ο Γιάννης Σταθόπουλος συναντιούνται στη σκηνή του Πυρήνα τις τρεις πρώτες Πέμπτες του Οκτωβρίου (6,13 & 20/10). Ο Νίκος Χαλβατζής θα παρουσιάσει τραγούδια από τους δίσκους του «Πλάνο Εξόδου» και «Γκόλεμ #» καθώς και κάποια αδισκογράφητα ακόμα κομμάτια. Ο Γιάννης Σταθόπουλος μέσα από επάλληλα κιθαριστικά live loops θα επαναδιαπραγματευθεί το υλικό  του πρώτου του δίσκου «Ασκήσεις Ισορροπίας»,  αλλά και καινούργιες συνθέσεις. Δεν θα λείψουν οι μουσικές συμπράξεις αλλά και οι διασκευές σε τραγούδια άλλων καλών συναδέλφων.

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: € 8

Παρασκευή 7/10: ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΝΗΣ
Ο Νίκος Ζουρνής επιστρέφει για δύο Παρασκευές ( 7 & 14 /10) στη μουσική σκηνή Πυρήνας παρουσιάζοντας μαζί με την μπάντα του τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χιλιόμετρα» που προκάλεσε αίσθηση, καθώς και καινούργια τραγούδια από το δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο. Επίσης θα τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: € 8

Σάββατο 8/10: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ
Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής και για μία και μοναδική συναυλία, με τις κιθάρες τους, σε τραγούδια από τις δισκογραφίες τους σε πρωτόλεια μορφή, αλλά και τραγούδια που καθόρισαν την καλλιτεχνική τους πορεία. Οι δύο τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς, Απόστολος Ρίζος και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, συναντιούνται «επιμελώς ατημέλητα» στον οικείο γι’ αυτούς χώρο του Πυρήνα και συναντούν τον Τσιτσάνη, το Χατζιδάκι, το Θεοδωράκη, το  Ζούδιαρη, το Θ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και δημιουργούς της γενιάς τους, σε μια παράσταση σαν σε σπίτι φιλικό.

Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: € 8

ΠΥΡΗΝΑΣ
Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 (περιοχή Hilton)
Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ:  210.7237150

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here