23/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτή ήταν η δήλωση της Kylie Minogue σε βρετανική εφημερίδα.

Η αυστραλή τραγουδίστρια, που πριν λίγες μέρες ξεκίνησε την νέα παγκόσμια περιοδεία της από τη Δανία, πιστεύει ότι τα σόου της ενέπνευσαν την Lady Gaga και την οδήγησαν στα βήματά της. Εγώ έβαλα το όριο για τη Gaga. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, με τη δημιουργικότητα που παρουσιάζουμε στις συναυλίες – σόου μας, και τώρα όλοι οι νέοι καλλιτέχνες μας ακολουθούν”, δήλωσε η Kylie στη Daily Mirror.

Με εμπνέει και μου αρέσει αυτό που κάνει. Αλλά το έχουμε κάνει εμείς στο παρελθόν. Το θέμα της Αφροδίτης (η περιοδεία της Kylie έχει τίτλο “Aphrodite : Les Folies Tour”), δεν το έχει κάνει κανείς άλλος παλιότερα.  Αυτή η δημιουργικότητα με κρατάει φρέσκια. Θέτω τον πήχη και τώρα ανυπομονώ να δω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του νέου ταλέντου (της Gaga)”, συνεχίζει η Kylie.

Η μικρόσωμη τραγουδίστρια αποκάλυψε και την πρόθεσή της να μεταφέρει το σόου της στο Las Vegas, σε μια μόνιμη βάση, αφού πολλοί καλλιτέχνες υπογράφουν μακρόχρονα συμβόλαια με τα ξενοδοχεία – καζίνο της πρωτεύουσας του τζόγου στις ΗΠΑ.

Το σόου που παρουσιάζω στις συναυλίες μου είναι ιδανικό για το Las Vegas. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πιστεύω ότι το σόου μου είναι ιδανικό για το Vegas. Μπορώ να το τελειοποιήσω”, ολοκλήρωσε η Minogue.

Το σόου της Kylie είναι βασισμένο στην ελληνική μυθολογία. Οι 25 συμμετέχοντες παρουσιάζουν στη σκηνή ακροβατικά, συγχρονισμένη κολύμβηση, υπάρχουν ακόμα και φτερωτά άλογα, ενώ το κλείσιμο του σόου είναι ακόμα εντυπωσιακότερο, αφού περιλαμβάνει μία ζώνη διαδραστικής επικοινωνίας με το κοινό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here