1/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Όχι βέβαια σε ναρκωτικά, αλκοόλ και λοιπές καταστροφικές συνήθειες, αλλά στην καριέρα και τις live εμφανίσεις της!

Η Αυστραλή τραγουδίστρια, που πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε νέο video clip στο οποίο εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ άλλοτε στο παρελθόν, αναφέρθηκε στο πόσο απολαμβάνει τις συναυλίες, αλλά και πόσο αντίθετη στην ιδέα του γάμου είναι, θεωρώντας ότι κάθε «παγίδα» στη ζωή της δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα.

Το άγχος και η κατάθλιψη που εμφανίζεται μετά από κάποια περιοδεία στους καλλιτέχνες, είναι κλινικά αναγνωρισμένα. Οι αδένες που εκκρίνουν την αδρεναλίνη «μαθαίνουν» να βρίσκονται σε υπερλειτουργία. Και κάποια στιγμή, όλο αυτό σταματάει. Και μένεις να αναρωτιέσαι «Ποιος έσβησε τα φώτα;»”, δήλωσε η Kylie στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour.

 

Δεν περνάω από περιόδους κατάθλιψης, αλλά σίγουρα υπάρχουν περίοδοι με σκαμπανεβάσματα. Ακόμα και με το τελευταίο video clip. Επί δύο μέρες μετά ένιωθα «άδεια». Και αναρωτιόμουν «Αυτή είναι η πραγματική ζωή; Αυτό είναι;» Και τότε προσπαθώ να υπενθυμίσω στον εαυτό μου ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο από μια πτώση συναισθημάτων. Είναι εθιστική η δουλειά μου”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Η Kylie μίλησε και για τη σχέση της με τον Andres Velencoso, η οποία χρονολογείται από το 2008, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, αλλά και χωρίς να «μασήσει» τα λόγια της για το γάμο και το πώς τον βλέπει. “Θα μπορούσε να συμβεί κι αυτό. Δεν το αποκλείω. Πιστεύω όμως, ότι η ιδέα να παγιδευτώ με οποιονδήποτε τρόπο, σε οποιαδήποτε κατάσταση, με τρελαίνει”, συνέχισε, ενώ όταν πιέστηκε να γίνει πιο συγκεκριμένη απαντώντας αν θεωρεί τον γάμο «παγίδα» συνέχισε:

Έτσι όπως το σκέφτομαι, ναι. Και ο γάμος είναι μια παγίδα. Κι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πρόσωπο, αλλά μόνο με το πώς αισθάνομαι η ίδια. Μπορεί να νιώθω παγιδευμένη στα ρούχα, σε ένα συμβόλαιο, σε μια σχέση. Νομίζω έχει να κάνει και με το ζώδιό μου. Εμείς οι Δίδυμοι χρειαζόμαστε «χώρο»”, ολοκλήρωσε η Kylie, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια στη showbiz.

Στη συνέχεια απολαύστε το νέο video clip της Kylie για το τραγούδι της “Timebomb”:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here