5/4/2011
www.musiccorner.gr

Tεταρτη 13 Απριλίου Θεσσαλονίκη “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”, 09.00

Πέμπτη 14 Απριλίου Σέρρες «Ονειρου Ωδησια», 10.00

Κυριακή 17 Απριλίου Ηράκλειο Κρήτης «ΑΣΤΟΡΙΑ». 08.00

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή συνεχίζουν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους και αυτή τη φορά επιστρέφουν στην πόλη τους, τη Θεσσαλονίκη, για τη μοναδική μουσική τους παράσταση με όχημα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, δικές τους ανέκδοτες συνθέσεις και μουσικές απο τον παγκόσμιο κινηματογράφο …… στον κινηματογράφο “ΟΛΥΜΠΙΟΝ”, την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 9.00.μμ
Τιμή εισιτηρίου :  15 Ευρώ και φοιτητικό 10 Ευρώ
Προπώληση απο το ταμείο 2 του ΟΛΥΜΠΙΟΝ (2310-378637) απο τη Δευτέρα 21/3. Ωρες λειτουργίας 18.30-23.00 καθημερινά

Την επόμενη μέρα ανηφορίζουν στις Σέρρες για μια εμφάνιση στη Μουσική σκηνή Ονείρου Ωδήσια, την Πέμπτη 14 Απριλίου, στις 10.00.μμ
Τηλ. Κρατήσεων 6944160264.

Η Κυριακή των Βαΐων τις βρίσκει στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, για μια μοναδική παράσταση στο «ΑΣΤΟΡΙΑ» την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 8.00.μμ. Στο κοινό της πόλης θα τις συστήσει, ο κορυφαίος Ψαραντώνης με τον οποίο θα συμπράξουν επι σκηνής.
Τιμή εισιτηρίου :  15 Ευρώ και φοιτητικό 10 Ευρώ
Προπώληση απο το Δισκοπωλείο Αεράκης και το ταμείο του ΑΣΤΟΡΙΑ
Πληροφορίες 6973559168

————

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή ανεβοκατεβαίνουν τις μουσικές κλίμακες και διαβαίνουν τις μουσικές γέφυρες που έστησαν μάστορες σαν τον Nino Rota, τον Gershwin, τον Χατζηδάκι, τον Ξαρχάκο, τον Τσιτσάνη αλλά και τον Bregovic, τον Dylan και τον Screaming Jay Hawkins για να αποκαλύψουν το όνειρο και την ελπίδα  μέσα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Μουσικές του έρωτα και της αναρχίας, του πάθους και της διεκδίκησης, της προσμονής και της φυγής, της αδικίας και των κοινωνικών αγώνων, της φύσης και της μαγείας… αλλά και νέες, ανέκδοτες συνθέσεις των δύο περφόρμερ.

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή είναι ένα καταπληκτικό ντουέτο που συνδυάζει την φρεσκάδα και την παράδοση όσο κανένα άλλο από τα σύγχρονα νεανικά σχήματα.

Εντυπωσιακές, με το ρεπερτόριό τους, με την ακέραιη παρουσίαση κάθε κομματιού και φυσικά με την εμφάνισή τους.

Νέα κορίτσια που τραγουδάνε σε περισσότερες από είκοσι γλώσσες και διαλέκτους και διαθέτουν πλούσιο ρεπερτόριο, με τραγούδια ρεμπέτικα και παραδοσιακά, ελληνόφωνα της Κάτω Ιταλίας, ισπανόφωνα, γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλέζικα fado, τσιγγάνικα, σέρβικα, τούρκικα, ρουμάνικα, αρμένικα, πομάκικα, βουλγάρικα, σεφαρδίτικα, ακόμα και αμερικάνικα μπλουζ και τζαζ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here