8/7/2014
www.musiccorner.gr

Δύο σπουδαίες γυναικείες φωνές βρέθηκαν φέτος ξανά «Μαζί».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μελίνα Κανά, συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής το 1998. Μετά από χρόνια, θέλησαν να συμβεί ξανά αυτή η συνάντηση και ετοίμασαν ένα κοινό πρόγραμμα εμφανίσεων που ένωσε τις φωνές τους για άλλη μια φορά με τραγούδια που αγάπησαν και πείραξαν «τρυφερά».

tsaligopoulou_kana_dt_exofyllo_2014_07

Τραγούδια των σημαντικότερων δημιουργών, τραγούδια ρεμπέτικά, λαϊκά, παραδοσιακά αλλά και όσα μας σύστησαν όλα αυτά τα χρόνια, ερμηνευμένα από τις δύο σπουδαίες φωνές, με την συμβολή μιας μπάντας που πειραματίζεται και τους δίνει νέα πνοή.

Οι σημαντικότερες στιγμές αυτών των εμφανίσεων ηχογραφήθηκαν και κυκλοφορούν σε ένα διπλό cd από τη FeelgoodRecords.

Τίτλος του cd, «Μαζί».

«Παιδιά των Δρόμων» Live

“Με τη Μελίνα βρισκόμαστε ξανά μετά το 1998 και μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες της καλλιτεχνικής μας πορείας (χειμώνα-καλοκαίρι) που μας σημάδεψε και μας έδεσε στενές φίλες.
Η κοινή γλώσσα, οι κοινές αγάπες οι γνώριμοι κώδικες δηλαδή τελικά η κοινή μας κουλτούρα σαν Βορειοελλαδίτισες που είμαστε και οι δυο, έκαναν τα πράγματα πάντα να κυλάνε μεταξύ μας φυσικά και το ταξίδι μέσα στη μουσική πιο εύκολο και αβίαστο.
Έτσι και φέτος μετά από χρόνια θέλαμε κι εμείς πολύ – όπως και οι φίλοι μας- να ξανασυμβεί μια τέτοια συνάντηση και γι’ αυτό ενώσαμε τις φωνές μας και παρόλες τις δυσκολίες που περνάει ο τόπος περάσαμε τελικά μια εξαιρετική και αλησμόνητη χρονιά πάλι, ΜΑΖΙ.
Ευχαριστούμε την ομάδα μας, τους ακούραστους φίλους που μας ακολουθούν και μας στηρίζουν, τους συνεργάτες μουσικούς και τεχνικούς, τους συνθέτες και τους στιχουργούς παλιούς και νέους για το υλικό και την αγάπη τους.
Και πάνω απ’ όλα βέβαια τον κόσμο για το κουράγιο που μας δίνει να συνεχίζουμε στο δρόμο όλα αυτά τα χρόνια.
Μια τέτοια νύχτα λοιπόν σας χαρίζουμε κι εμείς σαν δώρο και ελάχιστη ανταπόδοση για όλες αυτές τις στιγμές που περάσαμε ΜΑΖΙ!
Καλό καλοκαίρι και καλό κουράγιο!”
Ελένη Τσαλιγοπούλου

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here