12/6/2014
www.musiccorner.gr

Η Ελένη Φουρέιρα κάνει την υπέρβαση και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Party Sleep Repeat» σε συνεργασία με διεθνείς συντελεστές!

Ένα dance hit σημείο αναφοράς που οπτικοποιείται μέσα απο τη μοναδική ματιά του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη και μαζί δίνουν το δυνατό statement δημιουργικότητας!

foureira_cover_2014_06

Παραγωγός του τραγουδιού είναι ο Steve Daly που λίγο πριν υπογράψει το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, έχει υπογράψει τραγούδια για τις Rihanna, Christina Aguilera, Lana Del Ray.

Συνθέτης και στιχουργός η καταξιωμένη Ελληνο-Αμερικανίδα Vassy Karagiorgos που πλέον συνεργάζεται με καλλιτέχνες όπως ό David Guetta, Dave AudeTiesto, Bob Sinclar, Pitbull, και πολλούς άλλους που εμπιστεύονται το συνθετικό της μαγικό άγγιγμα.

Η δυναμική παρουσία της εκρηκτικής Ελένης Φουρέιρα σε ένα τραγούδι που ξεσηκώνει και στο βιντεο κλιπ που ήδη προκαλεί αντιδράσεις και θαυμασμό, έχοντας ήδη κάνει 35 000 views σε μία μέρα, ταξιδεύουν με το Party Sleep Repeat στην Ευρώπη για μια πορεία πέρα από τα αναμενόμενα!

PARTY SLEEP REPEAT
ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ!
ΕΙΝΑΙ PANIK RECORDS!
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ SINGLE ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Directed by Apollon Papatheocharis
Produced by Steve Daly and Blackjak Music
Written by Vicky Karagiorgos, Phil Bentley, Steve Daly, Appu Krishnan, Sameer Agrawal, Keith Hetrick and Jason Jones
Published by Kiss My Vassy / Green & Bloom Talent / BMG Platinum Songs (BMI) /Reservoir Media Music (ASCAP) admin. Reservoir Media Management, Inc. / Tracklacers INK / Green & Bloom / BMG (BMI) / Copyright Control

DOP: Ramon Malapetsa
Styling: Iris Leontariti
Make-up artist: Pantelis Toutountzis
Hair Stylling: Alexandros Stylianos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here